Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Χαράλαμπος Μουμτζίδης : ...αλόγιστη σπατάλη χρημάτων για προσωπική προβολή

Το φαινόμενο της προσωπικής προβολής μέσα από αγαθοεργίες και φιλανθρωπίες είναι γνωστό από τα αρχαία χρόνια, στις μέρες μας ουκ ολίγες φορές μεγιστάνες που αφαιμάζουν τον κόσμο έχουν την τάση να πετάν ψίχουλα σε σχέση με το κέρδος που έχουν από αυτό.
Δυστυχώς το φαινόμενο αυτό έχει εισχωρήσει και στην πολιτική και ακόμη ποιο τραγικό το ότι έχει μπεί και στο πετσί των τοπικών πολιτικών σκηνών.
Για την φιλανθρωπία που την χρησιμοποιούν σαν βατήρα προσελκύσεις υποψήφιων και την αλόγιστη σπαταλη χρημάτων για προσωπική  προβολή για  καταφέρουν να γίνουν γνωστοί οι άγνωστοι μέχρι χθες έγραψε στο facebook o υποψήφιος Δήμαρχος Σιντικής Χαράλαμπος Μουμτζίδης.
Σύντομα θα τοποθετηθώ για την προεκλογική φιλανθρωπία που την χρησιμοποιούν σαν βατήρα προσελκύσεις υποψήφιων οι σημερινοί φαρισαίοι. Γνωρίζω εκατοντάδες συνανθρώπους μας  που οποτε χρειάστηκε συνέβαλαν να μαζεύτουν χιλιάδες ευρω μεσα σε πλήρη ανωνυμία γιατί τους ενδιέφερε το καλο και οχι η προβολή.
Σήμερα που σε πολλές οικογένειες λείπουν πολλα τρόφιμα   στο τραπέζι, παρακολουθούμε ολοι οι δημότες την αλόγιστη σπαταλη χρημάτων για προσωπική  προβολή για  καταφέρουν να γίνουν γνωστοί οι άγνωστοι μέχρι χθες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου