Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Ο Φώτιος Καχπάνης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Σιντικής και τον συνδυασμό του "Όλοι μαζί για την Σιντική"

Στο ξενοδοχείο Agnantio Hotel & Spa της πόλης του Σιδηροκάστρου, ο Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και πρώην Αντινομάρχης Σερρών Φώτης Καχπάνης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Σιντικής και τον συνδυασμό του  "Όλοι μαζί για την Σιντική", δίνοντας παράλληλα και συνέντευξη τύπου αναλύοντας τους στόχους του προγράμματος του.
Ακολούθησε στη συνέχεια διαλογική συζήτηση με τους παριστάμενους και άκουσε προβλήματα που απασχολούν τους Δημότες.
Τον κ. Καχπάνη προλόγισε ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σιδηροκάστρου Νικόλαος Σκαρλάτος, ο οποίος έκανε και μία σύντομη αναφορά στο έργο της Δημοτικής Αρχής της αείμνηστης Βασιλικής Χατζηαγγέλου μέλος της οποίας υπήρξε ο υποψήφιος Δήμαρχος.
Στην εκδήλωση παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Σερρών Δημήτριος Μπαλαξής, ο πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Αθανάσιος Μπασδάνης και ο πρώην Αντινομάρχης Σερρών Γεώργιος Δάγκος, ο καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΙ.ΠΑ.Ε. (Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος) Νικόλαος Γιοβάνης και ο Πρόεδρος της Siarkos Α.Ε. Αντώνιος Σιάρκος Μηχανολόγος Μηχανικός, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Εκκοκκιστών και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας Βάμβακος IU Cotton.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου