Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Επίσκεψη στην Βιομηχανία «Κορυφή» του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ομόνοια Σιδηροκάστρου

 
Επίσκεψη στην Βιομηχανία «Κορυφή» του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ομόνοια Σιδηροκάστρου.
Επισκεφθήκαμε την Βιομηχανία Γαλακτοκομικών Προϊόντων «Κορυφή» που εδρεύει στις Σέρρες. Με ιστορία που ξεκινάει από το 1930 και συνεχίζει για 3 γενιές. 


Το 1957 γίνεται το πρώτο εργαστήριο Παραδοσιακού Γιαουρτιού από τον πατέρα Νικόλαο Κανακάρη και το 1989 τα παιδιά του Ζαφείρης και Κυριάκος ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ιδρύουν την δική τους εταιρία παραγωγής γιαουρτιού. 
Το 1998 με την επωνυμία «ΚΟΡΥΦΗ» ξεκινάει η παραγωγή νέων προϊόντων και έως το 2013 στις κατάλληλες εγκαταστάσεις παράγονται όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα.
Ο ευγενέστατος κ. Ζαφείρης μας ξενάγησε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις και μας εξήγησε αναλυτικά όλα τα στάδια παραγωγής ..η πρώτη ύλη το γάλα πως επεξεργάζεται …ανάλογα με το προϊόν που θα δημιουργηθεί ,πηγαίνει στο κατάλληλο χώρο και μηχανήματα ..μπήκαμε στα ψυγεία όπου αποθηκεύονται και συντηρούνται τα προϊόντα …στους χώρους συσκευασίας όπου χρησιμοποιούνται μόνο οικολογικά προϊόντα ..και πως ετοιμάζονται για να αποσταλούν σε όλα τα σημεία της Ελλάδας και σε πολλές χώρες του εξωτερικού ..
Μας κέρασαν θρεπτικά γιαούρτια και μας έδωσαν δώρα από σχεδόν όλα τα προϊόντα τους.
Φύγαμε γεμάτοι νέες εικόνες, νέες γνώσεις, νέες γεύσεις και πολλά χαμόγελα.
Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη ξενάγηση και φιλοξενία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου