Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Το γυμναστήριο K. Ron's gym επισκέφτηκε ο βρεφονηπιακός σταθμός Ομόνοια

Πριν λίγες μέρες ο βρεφονηπιακός σταθμός Ομόνοια επισκέφτηκε το γυμναστήριο K. Ron's gym.
Ήταν η εβδομάδα που ασχολήθηκαν με το ανθρώπινο σώμα και στο πλαίσιο αυτό μας επισκέφτηκαν για να δούνε τον χώρο ενός γυμναστηρίου.
Αφού ακούσανε λίγο για τα οφέλη της γυμναστικής και της σωστής διατροφής παρουσιάστηκε εκγύμναση για να καταλάβουν τι κάνουν οι άνθρωποι στους χώρους άθλησης.

Ο πρωταθλητής του αθλήματος Θεόδωρος Κορωνίδης. έγγραψε πάνω σε αυτό :
Δυστυχώς στις μέρες μας το υπουργείο παιδείας   ασχολείται αποκλειστικά στο πώς θα μάθουν όσο περισσότερες πληροφορίες μπορούν στα παιδιά μας πιέζοντας τα συνεχώς με  το να διαβάζουν, ξεχνάνε όμως ότι τα παιδιά πρέπει να παίζουν  για να είναι χαρούμενα.
Τα φορτώνουμε και εμείς οι γονείς με έξτρα δραστηριότητες όπως φροντιστήρια και στο τέλος τα παιδιά μας δεν έχουν τον χρόνο που απαιτείται για να παίξουν και να διασκεδάσουν.
Στον ελεύθερο τους χρόνο ασχολούνται με τα κινητά και τα τάμπλετ και έτσι χάνουν πολύτιμες κινήσεις από την καθημερινότητα τους.
Σε όλο αυτό που ζούμε όλοι εμείς που ασχολούμαστε με την γυμναστική προσπαθούμε με τις υπηρεσίες μας να είμαστε η διέξοδος της ελλιπής κίνησης και διασκέδασης  μικρών και μεγάλων.
Η θέση της γυμναστικής στα αρχαία χρόνια ήταν πολύ σημαντική και ξεκινούσε από την παιδική ηλικία.
Ας μην ξεφεύγουμε λοιπόν από τις βασικές αρχές του ανθρώπινου σώματος λόγο της έντονης καθημερινότητας μας  και ας εντάξουμε την γυμναστική στην ζωή την δική μας και των παιδιά μας.
Για αυτό τον λόγο ετοιμάζουμε και νέες δραστηριότητες για  μικρούς και μεγάλους το προσεχές διάστημα..
Γιατί αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι να μεγαλώσουν τα παιδιά μας και να έχουν την υγεία τους , γιατί η γνώση έρχεται με τον χρόνο !!!!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου