Φώτης Δομουχτσιδης: Κύριε Τάτσιο Δεν μπορείτε να κοροϊδέψετε τους Δημότες

Πριν λίγες μέρες ο υποψήφιος Δήμαρχος Σιντικής παρουσίασε μια έρευνα σχετικά με την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής μας. Κατηγορωντας για όλα τον Δήμαρχο Σιντικής. Πάνω σε αυτό έδωσε την απάντηση του ο Δήμαρχος Σιντικής.

Φώτης Δομουχτσιδης : Κύριε Τάτσιο, αντιλαμβανόμαστε ότι βρίσκεστε σε δύσκολη θέση, καθώς η υποψηφιότητα σας δεν τραβάει. Αλλιώς τα λογαριάζατε και αλλιώς σας έρχονται. Όμως, όσο κι αν προσπαθείτε να αλλάξετε την πορεία των πραγμάτων με τέτοιου είδους παλαιοκομματικά κόλπα, δεν μπορείτε να κοροϊδέψετε τους δημότες, γιατί διαθέτουν και κρίση και αντίληψη!
Τέτοιου είδους έρευνες παγκοσμίως δεν λαμβάνονται σοβαρά από κανέναν. Μόνο εσείς, είτε από άγνοια, είτε από διάθεση να κοροϊδέψετε τους πολίτες, νομίζετε ότι ανακαλύψατε την «Αμερική».
Και σαν να μην έφταναν αυτά, οι περισσότερες ερωτήσεις αφορούσαν θέματα που ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχουν με τον Δήμο!
Καλά, δεν γνωρίζετε ότι θέματα, όπως για παράδειγμα η ΑΚΡΙΒΕΙΑ, η ΑΝΕΡΓΙΑ αποτελούν αντικείμενο της κεντρικής εξουσίας και όχι των Δήμων;
Ότι η εξυπηρέτηση από τους εργαζόμενους των Κέντρων Υγείας και η λειτουργία του ΕΚΑΒ δεν έχουν καμία σχέση με τους Δήμους;
Και μετά θέλετε να διεκδικήσετε και τον Δήμο;
Εκτός αν τελικά παρασυρθήκατε από τον διακαή σας πόθο, που δεν είναι άλλος από το να καταλάβετε μία θέση στα έδρανα της Βουλής. Εξάλλου, τον Δήμο Σιντικής, ως σκαλοπάτι θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε, όχι για να «προσφέρετε». 
Προχωρήσατε σε μία διαδικτυακή «έρευνα», όπως είπατε, του δείκτη ποιότητας ζωής των δημοτών, προκειμένου να κοροϊδέψετε τους δημότες, ώστε να υφαρπάξετε την ψήφο τους, χτυπώντας τη Δημοτική Αρχή.
Αλήθεια, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ; Για πείτε τες και κάνετε μία έρευνα για αυτές! Θα ήταν καλύτερο!
Η «έρευνα» σας στερείται παντελώς αξιοπιστίας, καθώς και αν ακόμη δεχτούμε ότι δεν παρενέβη κάποιο "αόρατο χέρι", δεν τηρήθηκε καμία απολύτως προϋπόθεση για τη διενέργεια ερευνών.
Ποια η ταυτότητα της έρευνας; Τηρήθηκαν τα δημογραφικά χαρακτηριστικά; Ποιος συνέλεξε, επεξεργάστηκε και έβγαλε τα αποτελέσματα; Τι μέθοδος ακολουθήθηκε; Πώς διασφαλίστηκε ότι με ειδικά προγράμματα κάποιος δεν ψήφισε δεκάδες ή και εκατοντάδες φορές;
Πράγμα σύνηθες σε ιντερνετικές έρευνες.
Το τραγικό μάλιστα ήταν, ότι ζητούσατε και πλήρη προσωπικά στοιχεία απ’ όσους είχαν την ατυχία να απαντήσουν. Απαγορεύεται ρητά! Το χρησιμοποιήσατε σαν ευκαιρία να "φακελώσετε" κανονικά τους άτυχους. 
Άλλωστε εκλογές έρχονται!
Τα «παπαγαλάκια» σας δεν σας ενημερώνουν πόσες «πόρτες» έφαγαν και μάλιστα «σιδερόφρακτες»; Αλλά θα παραμείνουν «παπαγαλάκια», γιατί έτσι εξασφαλίζουν τον «άρτο τον επιούσιο»!
Φυσικά, υπάρχουν και κάποιοι «αφελείς», που νομίζουν ότι θα «βολευτούν» με υποσχέσεις που δεν έχουν υπόσταση, γιατί δεν είστε σε θέση ευθύνης! Έτσι, βολεύεστε μόνο σε κατηγόρια της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου, ελπίζοντας μαζί με τους «παρατρεχάμενούς» σας να γίνετε «χαλίφης στη θέση του χαλίφη»!
Υπάρχουν Νόμοι, Εγκύκλιοι, Οδηγίες κλπ., που σε αυτούς «υπακούουν» όλες οι προτάσεις και όλοι, ακόμα κι εσείς!
Αλλά ξεχάσαμε! Προτάσεις δεν έχετε, μόνο συκοφαντίες και παραπλάνηση!
Συνεχίζεται…

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Eξόρυξη χρυσού στις Σέρρες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος