Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Αχλαδοχώρι

Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Μ.Π. Σύλλογος Αχλαδοχωρίου στο Αχλαδοχώρι
Μ.Π. Σύλλογος Αχλαδοχωρίου : Όπως κάθε χρόνο οι μέρες των εορτών είναι ξεχωριστές, έτσι και φέτος φροντίζουμε να τις κάνουμε ακόμα καλύτερες με εκδηλώσεις και δράσεις για μικρούς και μεγάλους

Δευτέρα 26/12/2022
Από τις 17:00 και μετά σας περιμένουμε στην πλατεία για την Χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους με μουσική και εορταστική, φαντασμαγορική ατμόσφαιρα  υπό την φροντίδα DJ. Θα υπάρχουν εκπλήξεις και δώρα για μικρούς, δωρεάν ποτό και πλούσιος μπουφές με εκλεκτά εδέσματα για όλους.

Τρίτη 27/12/2022
Συνδιοργανωνουμε με τον Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αχλαδοχωρίου "Κρουσοβίτης"  παιδικό περίπατο και γνωριμία με τα γεφύρια μας για τους μικρούς και όχι μόνο φίλους μας. Στον περίπατο ,οδηγό θα έχουμε τον Θανάση Ορφανοπουλο, η διαδρομή θα έχει περίπου 2 ώρες περπάτημα και θα διαρκέσει,με στάσεις, φωτογραφίες, ξενάγηση περίπου 4 ώρες. Θα συναντηθούμε 9:00 στην πλατειά και από εκεί θα κατευθυνθούμε στη δεύτερη γέφυρα και θα φτάσουμε μέχρι την πέμπτη γέφυρα ,όπου και θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής. Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν καλό είναι να είναι από 5 χρονών και πάνω και για ηλικίες από 10 χρονών και κάτω να υπάρχει ενήλικος συνοδός,ο οποίος θα μπορεί να έχει υπό την ευθύνη του έναν αριθμό μικρών παιδιών. Απαραίτητα για την εκδρομή αθλητικά παπούτσια,ο ενδεδειγμένος ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες ρουχισμός,ξυλο-μαγκουρα, νερό και κάποιο σνακ.

Κυριακή 1/1/2023
Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει η χρονιά χωρίς τα γνωστά μας "Σούρβα" με τα παραδοσιακά "Κουκουλνικ" για όλα τα παιδιά.
Από το πρωί αμέσως μετά την εκκλησία σας περιμένουμε στην πλατεία του χωριού.

Καλές γιορτές και σας περιμένουμε όλους!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος