Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Φώτιος Δομουχτσίδης : Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΣΤΟ μεγαλείο ΤΗΣ!!!

Χθες την ώρα του Δημοτικού Συμβουλίου η απούσα από αυτό κ. Όλγα Π. Φυταγκουρίδου έγγραψε μια επικριτική ανάρτηση κατά του Δημάρχου η οποία προκάλεσε την αντίδραση του.

Φώτιος Δομουχτσίδης : Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΣΤΟ μεγαλείο ΤΗΣ!!!
Σχετικά με την παρακάτω ανάρτηση, ΑΠΟΥΣΑΣ Δημοτικής Συμβούλου από το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, η οποία για ακόμα μια φορά είναι διαστρευλωμένη από την συζήτηση του θέματος. Η συζήτηση αφορούσε την ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ για ευπαθείς ομάδες.Έχω να πω τα παρακάτω:
1ον .  Η Δημοτική Αρχή κατέθεσε πρόταση για ΜΕΙΩΣΗ 30% ΤΕΛΩΝ,  ΜΕΤΑ τον καθορισμό τους, στις ΕΥΠΑΘΕΙΣ ομάδες (πολύτεκνους, τρίτεκνους, ΑΜΕΑ κλπ) ΚΑΙ για το 2023!
2ον. Για να ψηφιστεί μια πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο,  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ  με τις ΝΕΕΣ εγκυκλίους να έχει κατατεθεί ΠΡΙΝ τη συζήτηση της στο ΔΣ (το ξέρουν!!!)
3ον. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΝ ότι ή ψηφίζουν ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ την πρόταση ή ΤΙΠΟΤΑ, (γιατί ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΣΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ)
4ον.  Αρχίσανε ΛΑΊΚΙΖΟΝΤΑΣ να λένε, άλλοι για μείωση 50% , 60% με φωνασκίες και άλλοι να μην πληρώνουν ΚΑΘΟΛΟΥ κλπ!!!  Θέσεις ΜΗ Εφαρμόσιμες (λόγω των παραπάνω περιορισμών), ανεύθυνες,  ξεκάρφωτες προτάσεις, ΣΑΝ σε καφενείο!!!
5ον.  Υπομονετικά όταν ήρθε η σειρά να μιλήσω ανέφερα (μετά από τα παραπάνω ) ότι "εγώ προτείνω να μην πληρώνει κανείς.... και να δίνουμε και 1.000€ (ΚΑΥΤΗΡΙΆΖΟΝΤΑΣ την ΑΝΕΥΘΥΝΗ συμπεριφορά τους σαν σε καφενείο), αλλά σας λέω ότι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ απο αυτά που είπατε, γιατί ΔΕΝ κατατέθηκε τέτοια πρόταση, δεν υπάρχει από την Οικονομική.,  δεν., δεν.. " κλπ.
Ντροπή σε αυτόν που γράφει τα παρακάτω διαστρευλώνοντας την πραγματική κατάσταση!
Ντροπή σε αυτόν που προσπαθεί ΝΑ ΜΕΙΏΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ!!! 
Ντροπή η αποκοπή μέρους των λεχθέντων!!
Ντροπή  που με μίσος, εκτός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, προσπαθεί να ΣΠΕΙΡΕΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ!
Ντροπή σε αυτόν που προσπαθεί να εκμεταλευθεί τις ευπαθείς ομάδες !
Ντροπή που διακινδύνευσαν ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΤΏΣΕΙΣ !!!
Απίστευτα Τραγική κατάντησε... η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ!!!
Δεν σας πιστεύει ΚΑΝΕΙΣ!
Σημείωση: οι Εκπτώσεις ψηφίστηκαν.... κατά  πλειοψηφία και ΟΧΙ ΟΜΟΦΩΝΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου