Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Δήμος Σιντικής: Υπογραφή σύμβασης Ενεργειακής Αναβάθμισης Δημοτικού Μεγάρου προϋπολογισμού 1.641.000€

Ο Δήμος Σιντικής υπέγραψε σύμβαση Ενεργειακής Αναβάθμισης Δημοτικού Μεγάρου προϋπολογισμού 1.641.000€. Συγκεκριμένα πρωί της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου 2022 υπογράφηκε σύμβαση από τον Δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Μεγάρου στο Σιδηρόκαστρο. Ένα έργο που θα αναβαθμίσει ενεργειακά το κτήριο και θα καλύψει τις απαιτήσεις θερμομόνωσης.
Ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης τόνισε: «Σήμερα είναι μέρα χαράς για τον Δήμο Σιντικής, καθώς υπογράφουμε τη σύμβαση ενός μεγάλου έργου, που θα αλλάξει ριζικά και θα αναβαθμίσει το Δημοτικό Μέγαρο. Ένα από τα μεγαλύτερα έργα στον τομέα της ενεργειακής αναβάθμισης κτηρίων, που η ολοκλήρωση του θα μειώσει το ενεργειακό κόστος όσο και το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα».
Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό του 1.641.000€ και το έργο περιλαμβάνει οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, όπως αντικατάσταση πεπαλαιωμένων λεβήτων με νέο σύστημα θέρμανσης, αντικατάσταση συστημάτων κλιματισμού, σύστημα αερισμού, σύστημα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, αναβάθμισης συστήματος τεχνητού φωτισμού, αλλά και εγκατάσταση ηλεκτρολογικών πινάκων διανομής και φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου