Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

Το θέατρο σκιών Μηνάς Τάτσιος στο "Κάστρο των Χριστουγέννων", 29 Δεκεμβρίου 2022

Το θέατρο σκιών Μηνάς Τάτσιος στο "Κάστρο των Χριστουγέννων", 29 Δεκεμβρίου 2022Μηνάς Τάτσιος : Μια πραγματικά μαγική και υπέροχη βραδιά! 
Θα τολμήσω να πω ότι ήταν αν όχι η καλύτερη, σίγουρα από τις καλύτερες παραστάσεις που έχω δώσει!!!
Αν και υπήρχε λίγο κρύο, η ζεστασιά του κοινού ήταν πολύ πιο ισχυρή και 200 περίπου  καρδιές γίναν μια και διασκεδάσαμε ΟΛΟΙ μας! 
Το στοίχημα που έβαλα με τον εαυτό μου αυτή τη φορά ήταν να ενώσω την τέχνη της υποκριτικής με αυτή του θεάτρου σκιών έχοντας στο πλάι μου, ένα μαγικό και ταλαντούχο πλάσμα τον
@markosxristodoyloy , ο οποίος ερμήνευσε τον ρόλο του καλικάτζαρου με την Χρυσή καρδιά, και έτσι μικροί και μεγάλοι φίλοι γίναμε κοινωνοί του μηνύματος της αγάπης, της αποδοχής των ανθρώπων με χαρακτηριστικά διαφορετικά από τα δικά μας τα οποία πρέπει κάποια στιγμή να είναι δεδομένο ότι είναι ΑΠΟΔΕΚΤΑ γιατί όλοι  είμαστε  ίσοι! 
Αυτή η βραδιά φυσικά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί σε χώρο καλύτερο από αυτό «του Κάστρου των Χριστουγέννων» στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, χωρίς την στήριξη του οικογενειακού και φιλικού μου περιβάλλοντος (ξέρετε εσείς🙏🏻🥺), το Μάρκο Χριστόδουλου για όλη την εμπιστοσύνη που μου έδειξε στην σκηνοθετώντας τον στο  έργου καθώς και την υπέροχη ερμηνεία του  αλλά  για αυτή την άρτια συνύπαρξη που υπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει και νομίζω βγαίνει προς τα έξω !! 
 Και φυσικά όλο  τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του,  κάθησε περίπου μία ώρα παρακολουθώντας με αμείωτο ενδιαφέρον την παράσταση! 
Σας ευχαριστώ και πάλι ολους! 
Με πάρα πολύ αγάπη και ευχές για την νέα χρονιά 
Μηνάς❤️😘

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου