Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Προσοχή τις επόμενες μέρες συνιστά η Πολιτική Προστασία λόγω βροχοπτώσεων

Από την Πολιτική Προστασία και την Γενική Γραμματεία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σιντικής σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση για τα καιρικά φαινόμενα από το Υπουργείο Εσωτερικών, συνίσταται οι πολίτες να είναι προσεχτικοί και να εφαρμόζουν τα αναγραφόμενα φυλλάδια που έχουν αποσταλεί.

Οι πολλές βροχοπτώσεις θα διαρκέσουν στην ευρύτερη περιοχή της Σιντικής το απόγευμα του Σαββάτου (21/01) και θα συνεχιστούν την Δευτέρα (23/01) αλλά και την Τρίτη (24/01) με ένα μικρό διάλλειμα ηλιοφάνειας την Κυριακή (22/01). Παρακαλείται να αποφευχθούν κατά την διάρκεια των παραπάνω ημερών οι άσκοπες μετακινήσεις καθότι θα πέσει αυξημένος όγκος νερού.

Επιπλέον, είναι σημαντικό επίσης να αποφευχθεί η διέλευση από ποτάμια, χείμαρρους και Ιρλανδικές διαβάσεις,  και να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα αυτοπροστασίας για την περιουσιακή και προσωπική σας ασφάλεια.

Η Πολιτική Προστασία και η Γ.Γ.Π.Π σε συνεννόηση με όλα τα αρμόδια όργανα (Αντιδήμαρχοι, ΔΕΥΑΣΙ, Πρόεδροι) θα βρίσκονται στην διάθεση των πολιτών.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Ιωάννη Τορουνίδη (6980898477) και στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασία Αριστείδη Καραντζούλη (6937179087)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου