Η νέα Λαογραφική Έκθεση του Μ.Π. Συλλόγου Αχλαδοχωρίου

Η νέα Λαογραφική Έκθεση του  Μ.Π. Συλλόγου Αχλαδοχωρίου. 
Ο Μ.Π. Σύλλογος Αχλαδοχωρίου με την  παραχώρηση της προσωπικής του συλλογής του κ. Σωτήριου Κουντουρα, δημιούργησε μια έκθεση, έτσι ώστε να μπορούμε όλοι να βλέπουμε και να μαθαίνουμε, για όλα αυτά τα αντικείμενα μιας άλλης εποχής στο Αχλαδοχώρι και γενικά στην περιοχή μας. Η συλλογή που περιλαμβάνει από εργαλεία της καθημερινότητας μέχρι ρούχα και σκεύη μαγειρικής (και πολλά άλλα), τοποθετήθηκε στον χώρο του Μ.Π. Συλλόγου Αχλαδοχωρίου. Όποιος διαθέτει κάποιο αντικείμενο που μπορεί να ταιριάξει στην συλλογή και θέλει ας το παραχωρήσει.

Μ.Π. Σύλλογος Αχλαδοχωρίου : Η αρχή έγινε και ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Sotiris Kountouras  για την παραχώρηση της προσωπικής του συλλογής. Εμείς από την πλευρά μας, την τοποθετήσαμε στον χώρο του συλλόγου, δημιουργώντας μια έκθεση, έτσι ώστε να μπορούμε όλοι να βλέπουμε και να μαθαίνουμε,για όλα αυτά τα αντικείμενα μιας άλλης εποχής.
Από εδώ και πέρα είναι στο χέρι όλων μας ,να εμπλουτίσουμε τη συλλογή αυτή. Γι'αυτό και κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους όσους έχουν παλαιά αντικείμενα καθημερινής χρήσης, φωτογραφίες, ρούχα που σχετίζονται με παλαιότερες εποχές, αντικείμενα λαϊκής τέχνης και λαογραφικού χαρακτήρα,που θα μπορούσαν να τοποθετηθούν,τα ίδια ή αντίγραφα αυτων και να εμπλουτίσουν την έκθεση αυτή.
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το προφίλ του συλλόγου ή με οποιοδήποτε μέλος του απερχόμενου ή του νέου διοικητικού συμβουλίου που θα προκύψει από τις εκλογές την Κυριακή 15 Ιανουαρίου.




Σχετικά άρθρα

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος