Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Ο εορτάζον Δήμαρχος Σιντικής Φώτιος Δομουχτσίδης παραβρέθηκε στον Αγιασμό των Υδάτων στο Σιδηρόκαστρο και την Κερκίνη

Την ονομαστική του εορτή έχει ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτιος Δομουχτσίδης ο οποίος παραβρέθηκε στον Αγιασμό των Υδάτων στο Σιδηρόκαστρο και την Κερκίνη.

Με κατάνυξη, αλλά και λαμπρότητα τελέστηκε Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Σιδηρόκαστρο όπου τελέστηκε η Θεία Λειτουργία από τον Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακάριο, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτιος Δομουχτσίδης μαζί με τον Υπουργρό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκο Ιντζέ και τον Επικεφαλή Συνδυασμού Ελάσσονος Αντιπολίτευσης και υποψήφιο Δήμαρχο Σιντικής Ιωσήφ Παναγιωτίδη, φορέων, αλλά και πλήθος κόσμου.


Εν συνεχεία, ο εορτάζον Δήμαρχος Σιντικής Φώτιος Δομουχτσίδης, με τον Σεβασμιότατο, τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών και τους λοιπούς φορείς, μετέβησαν στην «Γέφυρα του Σταυρού«, όπου παρουσία και της Αντιδημάρχου Σταυρούλας Αργυροπούλου, του Πρόεδρου της ΔΕΥΑΣΙ Παύλου Κορωνιδη, δημοτικών και τοπικών συμβούλων, αλλά και πλήθος κόσμου τελέστηκε η Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στα παγωμένα νερά του Κρουσοβίτη, στα οποία έπεσαν δεκάδες νέοι.
Στις 12.15 παρουσία του Δημάρχου Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη, των Βουλευτών Λευτέρη Αβραμάκη και Κώστα Μπούμπα, των Αντιδημάρχων Κώστα Νικηφόρου, Κυριάκου Μαυροφρύδη και Γιάννη Τορουνίδη, του Επικεφαλής Συνδυασμού Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Ιωσήφ Παναγιωτίδη, των Δημοτικών Συμβούλων Λεωνίδα Νικολάου, Αναστάσιου Αθανασιάδη, Δημήτρη Φραγκαλή και Στάθη Ζαπρίδη, των Προέδρων Κερκίνης και Καστανούσσας Θεόδωρου Καρατζίκου και Κυριάκου Αργυρόπουλου, τοπικών συμβούλων, αλλά και εκατοντάδων πιστών πραγματοποιήθηκε ο καθαγιασμός των υδάτων στην Κερκίνη.  Τον Ιερό Σταυρό έπιασε ο Γιάννης Κουτσοκεχαγιάς.

Εμείς να ευχηθούμε χρόνια πολλά και καλά στον Δήμαρχο Σιντικής Φώτιο Δομουχτσίδη. Είθε η Θεία Φώτηση να του δείχνει το δρόμο για το καλό του Δήμου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου