Εγκαίνια στα Λουτρά Σιδηροκάστρου για την "ΘΕΡΜΑΛΙΑ ΠΗΓΗ ". 2007

Εγκαίνια στα Λουτρά Σιδηροκάστρου για την "ΘΕΡΜΑΛΙΑ ΠΗΓΗ ". 2007









Σωτήρης Αβράμης : 21 Ιανουρίου  2007 .......   Πριν δέκα πέντε χρόνια !!! Με την δημοτική αρχή του κου Σπάση που με όρισε πρόεδρο των Λουτρών Σιδηροκάστρου έγινε μία ακόμα  ¨ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ " !  Μία   "  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ " !!!  Εγκαινιάσαμε την "ΘΕΡΜΑΛΙΑ ΠΗΓΗ "  και δημιουργήσαμε το νέο brande name του Δήμου Σιδηροκάστρου !!  Τα χρόνια κυλάνε το name παρέμεινε αλλά το σχέδιο εγκαταλείφθηκε ......  Όμως οι αναμνήσεις  μένουν !!!  Και επειδή ¨μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις" παραθέτω κάποιες φωτογραφίες τρανταχτή απόδειξη ότι πράγματι με κόπο και προσπάθεια πολλά γίνονται !  Κόντρα στην σημερινή εγκατάλειψη και απραξία !!!   - 21 Ιανουαρίου 2022
Σωτήρης Αβράμης : 21 Ιανουαρίου 2007.  Σαν σήμερα .....
Εμπνευστήκαμε και λειτουργήσαμε την θερμαλία πηγή  δημιουργώντας το πιο ισχυρό brand name της επιχείρησης προσθέτοντας πρωτοποριακές υπηρεσίες για εκείνη την εποχή όπως πηλοθεραπεία,  αρωματοθεραπεία,   σοκολατοθεραπεία κ.α.
Προσθέσαμε επί πλέον άλλα τρία υδρομασάζ με διαφορετικά σενάρια (το αρχαιοελληνικό, το πέτρινο και το ανατολίτικο) διπλασιάζοντας την δυναμική τους από τρία σε έξι ! Αυτή είναι η εικόνα που παρουσίαζε η επιχείρηση εκείνη την εποχή .   Δεν είναι εικόνες φανταστικές από το μέλλον ούτε  αντιγραφή από άλλους. Είναι η ζωντανή πραγματικότητα της ευημερίας και άνθισης μιας επιχείρησης που σήμερα ταλαιπωρείτε . 
 Αυτή την πραγματικότητα της ευημερίας και της άνθισης  ΝΑΙ μπορούμε να επαναφέρουμε ακόμη και σήμερα . 
 Αντίθετα με την σημερινή απάθεια και άλλες διάτρητες, ανεφάρμοστες προτάσεις,  που δήθεν θα αντιγράψουμε άλλους,  θαρρείς και έτσι γίνεται !!!
 Το έχουμε ξανακάνει,  ξέρουμε πως γίνεται  και θα το κάνουμε … - 21 Ιανουαρίου 2022










Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος