Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Νεκρός οδηγός αυτοκινήτου έξω από το Νεοχώρι

42χρονος υπάλληλος γνωστού εστιατορίου σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Ο αδικοχαμένος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και αυτό κατέληξε σε χωράφια με αμπέλια. Οι διασώστες που κλήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Η τραγική είδηση έγινε πολύ γρήγορα γνωστή και απλώθηκε στην πόλη ένα πέπλο θλίψης και αβάσταχτου πόνου.

Το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 42χρονο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 15 Μαρτίου του 2023, περίπου στις 21:00 στην Επαρχιακή οδό Σερρών – Νέου Σκοπού στο ύψος του Νεοχωρίου.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 42χρονος υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε χωράφι με αμπέλια. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 42χρονο στο νοσοκομείο Σερρών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 42χρονος εργαζόταν ως υπάλληλος σε εστιατόριο της πόλης των Σερρών, το οποίο με ανακοίνωση του ενημερώνει ότι θα μείνει κλειστό μέχρι την Τρίτη λόγω πένθους, «για τον άδικο χαμό του αγαπημένου φίλου και συνεργάτη μας. Καλό σου ταξίδι Γιάννη».

Δείτε βίντεο από το σημείο του δυστυχήματος
Την προηγούμενη εβδομάδα πάλι Πέμπτη (9 Μαρτίου) σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αγελάδα σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Σιδηροκάστρου - Ροδόπολης και πιο συγκεκριμένα έξω από το Ομαλό του Δήμου μας 48χρονος οδηγός μηχανής, συγκρούστηκε με αγελάδα που βρισκόταν στη μέση του δρόμου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να διακομισθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και η αγελάδα τραυματίστηκε επίσης. 
Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής τα τελευταία 15 χρόνια έχουν σημειωθεί κι άλλα παρόμοια ατυχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου