Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Φώτιος Δομουχτσιδης : Τελευταία... τα ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ στο FB, "φυτρώνουν" σαν τις ΤΣΟΥΚΝΊΔΕΣ.! Πολύ συκοφαντία!

Φανερά εκνευρισμένος και θυμωμένος έδειξε ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτιος Δομουχτσίδης προχωρώντας σε μια ανάρτηση που αφορά τα ψεύτικα προφίλ στο facebook.
Τα ψεύτικα προφίλ δεν είναι κάτι νέο στο facebook. Δημιουργούνται από τους χρήστες για τους πιο απλούς λογούς από την αρχή της δημιουργίας του facebook.Αν πάμε λιγο πίσο τότε που το facebook ήταν καθαρά για να βαθμολογήσεις ενα πρόσωπο στα πανεπιστήμια η χρήση των ψεύτικων προφιλ γινόταν κατά κόρων.
Στην συνέχεια οι λόγοι διάφοροι, από το να μπορεί κάποιος να δει τι κάνει ο πρώην "γκόμενος" μέχρι  και να στηρίξει μια κομματική παράταξη "ομάδες αλήθειας και ψέματος" κτλπ.
Αρα δεν είναι το πρόβλημα τα ψεύτικά προφίλ καθαυτού αλλά αυτά που λένε.... και πολλές φορές ξεπερνάνε κάθε όριο προσβάλοντας και εξυβρίζοντας βγάζοντας χολή και μίσος χωρίς την παραμικρή απόδειξη. 
Αυτήν την κατάσταση την αντιμετωπίζει εδώ και πολύ καιρό ο κ. Δομουχτσιδης και μάλλον "ο κόμπος έφτασε στο χτένι" κάνοντας τον να γράψει τα παρακάτω:

Φώτιος Δομουχτσιδης : Τελευταία... τα ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ στο FB, "φυτρώνουν" σαν τις ΤΣΟΥΚΝΊΔΕΣ.! Πολύ συκοφαντία! 
Φώτιος Δομουχτσίδης : ¨ΔΕΝ κρύβουν τις απόψεις τους....ΔΕΝ έχουν θάρρος να τις πουν επώνυμα είτε γιατί είναι ΚΟΙΩΝΙΚΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΙ, είτε γιατι ΨΕΜΑΤΑ λένε, συκοφαντούν, διαβάλλουν, κατηγορούν ΑΝΩΝΥΜΑ, !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου