Ζητάμε από το Δήμο Σιντικής να στηρίξει την πρωταθλήτρια Kick-boxing Άννα Τσομπάνη

Ζητάμε από το Δήμο Σιντικής να πάρει θέση και να στηρίξει την πρωταθλήτρια Kick-boxing Άννα Τσομπάνη.

Η Άννα Τσομπάνη πριν λίγες μέρες ζήτησε δημόσια οικονομική βοήθεια για να συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Πορτογαλία τον Οκτώβριο.
Η αθλήτριά μας έγραψε:
«Λέγομαι Τσομπάνη Άννα και πέρασα στην Εθνική ομάδα Kick-boxing .Για να συμμετέχω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα χρειάζομαι χορηγεία για να καλύψω τα έξοδα μου,τις μεταφορές,τα ξενοδοχεία,την συμμετοχή  στους αγώνες και την φόρμα της εθνικής Ελλάδος! Όλα τα έξοδα θα βγουν 2.000 ευρω για να πάω Πορτογαλία τον Οκτώβριο. » 

Ο Δήμος Σιντικής δεν είναι αρμόδιος για την εξεύρεση χορηγών των αθλητών, ο Δήμος δεν πρέπει να πάρει στα χέρια του το αυτονόητο που έπρεπε να κάνει το κράτος...αλλά... πιστεύουμε πως ο Δήμος πρέπει να πάρει θέση και να στηρίξει τους αθλητές μας όπου είναι εφικτό.
Δεν τιμάει κανέναν μας, μια αθλήτρια που όταν έγινε παγκόσμια Πρωταθλήτρια βραβεύτηκε από τον Δήμαρχό Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη και τιμηθηκε από το Δήμο Σιντικής, τώρα να μην μπορεί να συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Θα ήταν ντροπή για όλους μας.
Την παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο KickBoxing της ISKA 2017 (στα 66 κιλά και άνω), Άννα Τσομπάνη βράβευσε ο Δήμαρχος Σιντικής, Φώτης Δομουχτσίδης, παρουσία του Ολυμπιονίκη και Αξιωματικού της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, Δημοσθένη Ταμπάκου. 
Ο Δήμος Σιντικής απέμενε τιμητική διάκριση στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Άννα Τσομπάνη για τις διακρίσεις της στο άθλημα του Kick Boxing της ISKA 2017 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος