Σωτήρης Αβράμης : "O Δήμος δια του δημάρχου μας! Μόλις ένοιωσε ότι συκοφαντείται "ανωνύμως" αμέσως υπέβαλε μήνυση

"Βολές" από τον υποψήφιο Δήμαρχο Σιντικής κ. Σωτήρη Αβράμη σε πρόσφατη ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook σχετικά με την μήνυση που υπέβαλε κατά σελίδας από την «ΣΙΝΤΙΚΗ ΔΑΕ».

Ο κ. Σωτήρης Αβράμης αναφέρει:
ΦΟΒΕΡΑ αντανακλαστικά ο Δήμος μας δια του Δημάρχου μας !    Μόλις ένοιωσε ότι συκοφαντείται "ανωνύμως" αμέσως υπέβαλε μήνυση  !!!                                                                                        Για να εισπράξει τα χρήματα της αγωγής η "Δημοσυνεταιριστική" εδώ και πέντε χρόνια σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση της 7 Φεβ 2018 και στην συνέχεια της έφεσης  δεν έγινε τίποτα !                
Για να μετρήσουν 31.88 € και να καταλάβουν ότι λείπουν από το ταμείο στα λουτρά 57.658,90 € σύμφωνα με το πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών, κάνανε πάνω από δύο χρόνια και αφού ΔΕΝ  αντελήφθησαν τι έγινε δλδ  ΤΙ και ΠΟΙΟΣ έστειλαν ένα "λευκό" πόρισμα στον εισαγγελέα !!!                                                                
Μετά την καταστροφική φωτιά των λουτρών ενώ ο Δήμαρχος διατυμπάνιζε ότι θα υποβάλει αγωγή σε κάθε υπεύθυνο για την ζημιά που υπέστη η επιχείρηση από την φωτιά και την απαίτηση αξιώσεων για αποζημίωση ..... ουδέν νεώτερον !!!                              
Για να καταλάβει  ο δήμαρχος ότι άλλο πράγμα είναι τα τέλη υπεδάφους (ΕΕΤΤ)  τα οποία ορίζονται από το δημόσιο και άλλα τα τέλη υπεδάφους (υπογειοποίησης καλωδίων) τα οποία ορίζει το δημοτικό συμβούλιο επίσης μας πήρε πάνω από δύο χρόνια, αφού μας παραμύθιαζε τόσον καιρό για αύξηση ΔΗΘΕΝ 1700  % ενώ στην ουσία τα μείωσε κατά 8% περίπου !!!                                          
Τέλεια αντανακλαστικά !!!!                                                                  Τέλος κε Δήμαρχε για όσους εμπλέξατε από δικό σας λάθος (ως Δήμος) σε διαδικασίες φορολογικές και δικαστικές, χωρίς να έχουν καν κάποια συμμετοχή, αλλά βρέθηκαν να ταλαιπωρούνται αδίκως σε περιπέτειες με την εφορία και τα δικαστήρια και αναφέρομαι στην επιχορήγηση του αναπτυξιακού νόμου,  τα αντανακλαστικά σας κε Δήμαρχε ΔΕΝ ήταν σε λειτουργία να ζητήσετε μια συγνώμη !!!            
Δυστυχώς Κε Δήμαρχε .....   
έξαλλου μην διαμαρτύρεστε ο πρώτος διδάξας ήσασταν όταν "νοιώθατε περήφανος" για τους ανώνυμους ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ σας .....   
Τα παράσιτα ντε !!!
Για πάντα επώνυμα                                                                                
Αβράμης Σωτήρης                                                                                 
Και μην ξεχνάτε .....  υποψήφιος ΜΑΖΙ σας  το 2010 !!!
Ευτυχώς ΜΟΝΟ τότε !

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος