Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Υλοποιήθηκε η ημερίδα για τον Τουρισμό στην Κερκίνη, 26 Απριλίου 2023

Υλοποιήθηκε  η ημερίδα της παράταξης "ΝΙΚΗ της Σιντικής" του υποψήφιου Δημάρχου Σιντικής Γεώργιου Τάτσιου  για τον Τουρισμό στην Κερκίνη, 26 Απριλίου 2023.


Γεώργιος Τάτσιος:  Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ...
Υλοποιώντας στο ακέραιο τον προγραμματισμό για διενέργεια θεματικών ημερίδων το απόγευμα της Τετάρτης 26 Απριλίου 2023 μιλήσαμε για τον στρατηγικό σχεδιασμό στον Τουρισμό για τον Δήμο Σιντικής.
Πρόκειται για καινοτόμο δράση που δεν συνηθίζεται σε προεκλογικές περιόδους. Αποτελεί όμως ένδειξη για τον προσανατολισμό μας στην επίλυση των καίριων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος. 
Η ανυπαρξία και ανεπάρκεια  της νυν Δημοτικής Αρχής αφήνει τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό να αγωνίζονται ΜΟΝΟΙ...
Στην εκδήλωση έγινε γόνιμος διάλογος, ακούστηκαν οι περισσότεροι επαγγελματίες που παρευρέθηκαν και καταγράφηκαν οι αγωνίες και οι προτάσεις τους. 
Ήταν μια ακόμη "όαση" στην τοξικότητα της προεκλογικής περιόδου, καθώς η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ προσβλέπει και προετοιμάζεται για μια ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ διοίκηση εφόσον επιλεγεί από τους δημότες στις εκλογές του Οκτωβρίου και της δοθεί εντολή να αναλάβει τα ηνία του τόπου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου