Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Κέντρο Κοινότητας: Διαδραστικές Ομιλίες στο Γυμνάσιο Βυρώνειας με θέματα «Σχέσεις σχολείου – οικογένειας» και «Τεχνικές επικοινωνίας – Διαχείριση συγκρουσιακών καταστάσεων στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Σιντικής Ιορδάνα Τουτζιάρη – Ψυχολόγο και Φωτεινή Γιαπουτζίδου, Ψυχολόγο, η διαδραστική ομιλία με θέματα: «Σχέσεις σχολείου – οικογένειας» και «Τεχνικές επικοινωνίας – Διαχείριση συγκρουσιακών καταστάσεων στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον» στο Γυμνάσιο Βυρώνειας.


Η δράση πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρόσκληση της κυρίας Ακλάση Ευαγγελίας, Διευθύντριας του Γυμνασίου Βυρώνειας, στα πλαίσια της αναβάθμισης των σχολείων που ο Σύλλογος Διδασκόντων αποφάσισε να εστιαστεί στον άξονα «Βελτίωση των Σχέσεων μαθητών/μαθητριών».


Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σιντικής ευχαριστεί θερμά τη Διευθύντρια του Γυμνασίου για την πρόσκληση, τους εκπαιδευτικούς, καθώς και όσους γονείς συμμετείχαν στην εκδήλωση. Επίσης, θερμές ευχαριστίες στην Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Απασχόλησης του Δήμου Σιντικής, κυρία Σταυρούλα Αργυροπούλου για την υποστήριξη της δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου