Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Δημιουργία ενός πολιτιστικού Συλλόγου στο Θεοδώρειο (Δικαιολογητικά έως και την Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023)

Στην δημιουργία πολιτιστικού συλλόγου προχώρησαν κάτοικοι του Θεοδώριου. Με ανακοίνωση της, επιτροπή δημιουργίας του πολιτιστικού Συλλόγου Θεοδωροβιτών ζητάει την συμμετοχή και τα  απαραίτητα δικαιολογητικά  έως και την Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 ή να σταλούν ηλεκτρονικά στο  syllogostheodoroviton@gmail.com. 
Αγαπητοί συγχωριανοί,
Σας προσκαλούμε σε μια συγκέντρωση δικαιολογητικών, τα οποία απαιτούνται για τη δημιουργία ενός πολιτιστικού Συλλόγου  Θεοδωροβιτών. Συγκεκριμένα, χρειαζόμαστε τη φωτοτυπία της ταυτότητάς σας και το ΑΦΜ σας.
Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να αφήσετε τα δικαιολογητικά αυτά στο Πιρπιρίμι έως και την Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 ή να σταλούν ηλεκτρονικά στο  syllogostheodoroviton@gmail.com. Τα δικαιολογητικά θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις επίσημες διοικητικές διαδικασίες του συλλόγου και θα τα αποθηκεύσουμε με ασφάλεια.
Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας σε αυτήν την προσπάθεια και ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε έναν ζωντανό και ενεργό σύλλογο που θα στηρίζει την τοπική πολιτιστική ζωή των Θεοδωροβίτων.
Με εκτίμηση,
Η επιτροπή της δημιουργίας του πολιτιστικού Συλλόγου Θεοδωροβιτών.

Φωτογραφία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου