1η ημέρα του Βαλκανικού πρωταθλήματος Πάλης, U17 και U15, 5 Μαΐου 2023

1η ημέρα του Βαλκανικού πρωταθλήματος Πάλης, U17 και U15, 5 Μαΐου 2023


Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του Βαλκανικού πρωταθλήματος. Σήμερα, Σάββατο (6/5) οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11:00.
Δεν τα κατάφερε ο Θεόδωρος Σαμουρίδης κόντρα στον Γκεοργκίεφ από τη Βουλγαρία στο ρεπεσάζ των 75 κιλών της ελευθέρας.
Δεν τα κατάφερε ο Αλέξανδρος Μεϊντής απέναντι στον Μολδαβό Ντοχότερ στην κατηγορία των 75 κιλών της ελευθέρας στο ρεπεσάζ.
Ο Γιάννης Κεσίδης στο τελευταίο δευτερόλεπτο νίκησε στο ρεπεσάζ των 41 κιλών της ελευθέρας τον Κοβρίτσοφ από τη Μολδαβία και θα διεκδικήσει την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
Δεν τα κατάφερε ο Νίκος Παπαδόπουλος στο ρεπεσάζ 52 κιλών της ελευθέρας κόντρα στον Καγριγιάκ απο τη Βουλγαρία.
Δεν τα κατάφερε ο Σταύρος Ασβεστάς στα 57 κιλά του ρεπεσάζ της ελληνορωμαϊκής απέναντι στον Μανόλοφ από τη Βουλγαρία.
Δεν τα κατάφερε ο Μάριος Λάμπρου στο ρεπεσάζ κόντρα στον Κούριτς από την Κροατία στην κατηγορία 52 κιλών της ελληνορωμαϊκής.
Δεν τα κατάφερε ο Νίκος Σωτηρόπουλος στα 62 κιλά της ελευθέρας για το ρεπεσάζ κόντρα στον Αλεξάντρου από τη Ρουμανία
Δεν τα κατάφερε ο Χαράλαμπος Άγγελος Μπούζας απέναντι στον Ρουμάνο, Ιονούτ στο ρεπεσάζ για τα 28 κιλά της ελληνορωμαϊκής χάνοντας με τεχνική υπεροχή.
Δεν τα κατάφερε ο Δημήτρης Δημόπουλος στο ρεπεσάζ κόντρα στον Κροάτη Βίντοβιτς στην κατηγορία 44 κιλών της ελληνορωμαϊκής.
Στον ΤΕΛΙΚΟ ο Εκτορας Σίζο αφού νίκησε στον ελληνικό εμφύλιο τον Γιώργο Ζεϊτουνιάν.
Ο Λεωνίδας Δοξιανίδης δεν τα κατάφερε στο ρεπεσάζ με τον Ντίμοφ από την Βουλγαρία στην κατηγορία των 57 κιλών ελευθέρας πάλης.
Στον ΤΕΛΙΚΟ ο Μάριος Κουτουσίδης στην κατηγορία των 85 κιλών της ελληνορωμαϊκής αφού είχαμε ελληνικό εμφύλιο με τον Άγγελο Καφρίτσα.
Στον ΤΕΛΙΚΟ ο Παναγιώτης Μπρούζας στην κατηγορία των 85 κιλών της ελευθέρας πάλης αφού νίκησε τον Άντεμ από τη Βουλγαρία με 6-4.
Εκτός τελικού στην κατηγορία των 41 κιλών της ελληνορωμαϊκής ο Νίκος Ζίνισα αφού έχασε με τεχνική υπεροχή από τον Βούλγαρο, Τσβετάνοφ, αλλά θα παλέψει για την 3η θέση.
Εκτός τελικού η Ολγα Παυλίδου αφού έχασε με πτώση από την Χρίστοβα από τη Βουλγαρία στα 39 κιλά και θα διεκδικήσει την 3η θέση.
Δεν τα κατάφερε στην κατηγορία των 68 κιλών της ελευθέρας πάλης ο Γιάννης Ξυπάκης χάνοντας από τον Λούκας από τη Ρουμανία, αλλά θα διεκδικήσει την 3η θέση.
Στον ΤΕΛΙΚΟ της κατηγορίας των 68 κιλών της ελληνορωμαϊκής ο Δημήτρης Σούλης επικρατώντας με τεχνική υπεροχή επί του Σέρβου, Ακσεντιγέβιτς.
Στον ΤΕΛΙΚΟ ο Στέφανος Βασδέκης στην κατηγορία των 75 κιλών της ελληνορωμαϊκής μετά τη νίκη του επί του Ντιμιτρόφ από τη Βουλγαρία.
Στον ΤΕΛΙΚΟ των 62 κιλών και η Ιωάννα Ξενίδου μετά τη νίκη της με 4-2 επί της Σιτσάνοβα από τη Βουλγαρία
Στον ΤΕΛΙΚΟ η Βασιλική Καραβάνου καθώς νίκησε πολύ εύκολα την Ιβάνοβα από τη Βουλγαρία για τα 62 κιλά.
Στον ΤΕΛΙΚΟ ο Νίκος Τσαρούχας αφού νίκησε με 8-2 τον Βούλγαρο, Χίνκοφ και για την κατηγορία των 52 κιλών της ελληνορωμαϊκής.
Εκτός τελικού στην κατηγορία των 44 κιλών της ελευθέρας πάλης έμεινε ο Γιάννης Ζεϊτουνιάν καθώς τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Παντουρέτ από τη Μολδαβία.
Στον ΤΕΛΙΚΟ ο Παύλος Ντιαντιάδης καθώς νίκησε με τεχνική υπεροχή τον Σεϊζοφ από τη Βουλγαρία και θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 57 κιλών της ελευθέρας
Δεν τα κατάφερε στην κατηγορία των 57 κιλών της ελληνορωμαϊκής ο Ιάσωνας Πολυχρόνος Μαργαριτίδης αφού έχασε με τεχνική υπεροχή από τον Μολδαβό, Νταμασίν, όμως, θα παλέψει για την 3η θέση.
Η Ελένη Γαβρινιώτη θα διεκδικήσει την 3η θέση στα 54 κιλά, αφού έχασε από την Φλοτσέα από τη Ρουμανία.
Δεν τα κατάφερε στην κατηγορία των 65 κιλών της ελληνορωμαϊκής ο Πολύκαρπος Σερβετάς αφού έχασε από τον Σαρμπάν από την Ρουμανία και θα παλέψει για την 3η θέση.
Στoν ΤΕΛΙΚΟ ο Απόστολος Μπότης νίκησε με πτώση τον Περτσιούν από τη Μολδαβία στην κατηγορία των 75 κιλών της ελευθέρας πάλης.
Δεν τα κατάφερε στα 38 κιλά της ελευθέρας ο Αντώνης Γαβαλάς κόντρα στον Νταμιάνοφ από τη Βουλγαρία, αλλά θα διεκδικήσει την 3η θέση.
Στον ΤΕΛΙΚΟ της κατηγορίας των 45 κιλών της ελληνορωμαϊκής ο Σωτήρης Ντόντος αφού νίκησε στον ελληνικό εμφύλιο τον Παύλο Τσεντίδη, ο οποίος θα διεκδικήσει την 3η θέση.
Στον ΤΕΛΙΚΟ η Μαρία Λουίζα Γκίκα, η οποία δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στην Νίκοτσι από το Κόσοβο και τη νίκησε με τεχνική υπεροχή στην κατηγορία των 42 κιλών.
Ξεκίνησαν οι ημιτελικοί
Τρομερός ο Γιάννης Μάριος Μουτουσίδης νίκησε με τεχνική υπεροχή τον Τασίνοφ από τη Βουλγαρία στην κατηγορία των 85 κιλών στην ελληνορωμαϊκή.
Ο Άγγελος Ξούρας αντιμετώπισε τον Νικόλοφ από τη Βουλγαρία στην κατηγορία των 85κ. της ελληνορωμαϊκής και έχασε με πτώση
Εντυπωσιακός ο Έκτορας Σίζο νίκησε με τεχνική υπεροχή τον Νάρτσις από τη Ρουμανία στην κατηγορία των 85 κιλών της ελευθέρας πάλης
Στην κατηγορία των 41 κιλών στην ελληνορωμαϊκή, ο Θανάσης Αθανασιάδης αντιμετώπισε τον Τσβετάνοφ από τη Βουλγαρία και έχασε με τεχνική υπεροχή.
Στην κατηγορία των 85 κιλών της ελευθέρας πάλης ο Γιώργος Ζεϊτουνιάν έκανε φοβερό αγώνα και νίκησε με 4-2 τον Χάμζα από τη Ρουμανία
Στην κατηγορία των 41 κιλών στην ελληνορωμαϊκή, είχαμε ελληνικό εμφύλιο με τον Γιάννη Μουτρουπίδη Μπαρδή και τον Νικόλαο Ζίνισα με τον δεύτερο να νικάει με τεχνική υπεροχή.
Στην κατηγορία των 39 κιλών η Όλγα Παυλίδου αντιμετώπισε την Τραϊκόφσκα από τη Βόρεια Μακεδονία και έχασε με πτώση.
Κρίμα για τον Δημήτρη Λοϊζίδη που έδωσε τεράστια μάχη με τον Μπραϊλέσκου από τη Ρουμανία και έχασε για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου με 10-11 στην κατηγορία των 85 κιλών της ελευθέρας πάλης.
Φοβερός αγώνας από τον Παναγιώτη Μπρούζα στην κατηγορία των 85 κιλών της ελευθέρας πάλης κόντρα στον Αχμέτι από τη Βόρεια Μακεδονία. Βρέθηκε να χάνει με 5-2 και πήρε προβάδισμα με 5-6, αλλά βρέθηκε ξανά πίσω με 9-6 και το έκανε 9-13.
Ο Ελληνας αθλητής νίκησε τελικά με 17-12. Μπράβο Παναγιώτη!
Εκπληκτικός ο Άγγελος Ξούρας αντιμετώπισε τον Κράλεφ από τη Βουλγαρία και επικράτησε με τεχνική υπεροχή στην κατηγορία των 85 κιλών.
Στην κατηγορία των 58 κιλών είχαμε ελληνικό εμφύλιο με την Αννα Ταχματζίδου να νικάει την Καλλιόπη Βασιλειάδου με 7-2.
Στην κατηγορία των 85 κιλών στην ελληνορωμαϊκή, ο Άγγελος Καφρίτσας έδωσε συγκλονιστικό αγώνα με τον Νικόλοφ από τη Βουλγαρία αλλά έχασε με 6-4.
Φοβερή η Ιωάννα Ξενίδου νίκησε με τεχνική υπεροχή την Ιβάνοβα από τη Βουλγαρία
Στην κατηγορία των 62 κιλών η Πολυξένη Χρυσικάκη αντιμετώπισε την Σιτζάνοβα από τη Βουλγαρία και έχασε
Στην κατηγορία των 68 κιλών στην ελληνορωμαϊκή, ο Σωτήρης Λόλης αντιμετώπισε τον Ιβάνοφ από τη Βουλγαρία και έχασε με τεχνική υπεροχή
Εντυπωσιακή η Βασιλική Καραβάνου νίκησε με τεχνική υπεροχή την Τζβετάνοβα από τη Βουλγαρία
Στην κατηγορία των 68 κιλών στην ελληνορωμαϊκή, είχαμε ελληνικό εμφύλιο με τον Ορέστη Μπαρδή και τον Δημήτρη Σούλη με τον δεύτερο να είναι ο νικητής
Στην κατηγορία των 48 κιλών της ελευθέρας πάλης ο Κώστας Δρακάκης αντιμετώπισε τον Ιμπριγιάμ από τη Βουλγαρία και έχασε με τεχνική υπεροχή.
Φοβερή μάχη έδωσε ο Θεόδωρος Τσιρίποφ αλλά έχασε με 10-7 από τον Φλοτσέα από τη Ρουμανία στην ελευθέρα πάλη των 48 κιλών
Στην κατηγορία των 58 κιλών η Καλλιόπη Βασιλειάδου πάλεψε με την Πέζιτς από την Κροατία και έχασε.
Εκπληκτικός στην κατηγορία των 85 κιλών στην ελληνορωμαϊκή, ο Γιάννης Μάριος Μουτουσίδης πάλεψε με τον Πάτρου Ιονούτ από τη Ρουμανία και νίκησε με 3-1
Στην κατηγορία των 58 κιλών η Αννα Ταχματζίδου πάλεψε με την Μοϊσέι από τη Μολδαβία και έχασε με πτώση.
Στην κατηγορία των 62 κιλών είχαμε ελληνικό εμφύλιο με τη Βασιλική Καραβάνου να επικρατεί επί της Πολυξένη Χρυσικάκη.
Στην ελευθέρα πάλη των 44 κιλών, ο Νίκος Ιακωβίδης αντιμετώπισε τον Παντουρέτ από τη Μολδαβία και έχασε με πτώση.
Στην ελευθέρα πάλη των 44 κιλών, είχαμε ελληνικό εμφύλιο με τον Νίκο Μακριδάκη να αντιμετωπίζει τον Γιάννη Ζεϊτουνιάν και ο δεύτερος να επικρατεί με πτώση
Στην κατηγορία των 85 κιλών στην ελληνορωμαϊκή, είχαμε ελληνικό εμφύλιο με τον Άγγελο Καφρίτσα να επικρατεί με τεχνική υπεροχή επί του Άγγελο Ξούρα
Καταπληκτική η Όλγα Παυλίδου νίκησε με 8-2 την Ιούγκα από τη Ρουμανία στα 39κ.
Μεγάλη νίκη για τον Στέφανο Βασδέκη στην κατηγορία των 75 κιλών στην ελληνορωμαϊκή καθώς νίκησε με τεχνική υπεροχή τον Κιταρόφσκι από τη Βουλγαρία.
Στην κατηγορία των 75 κιλών στην ελληνορωμαϊκή, ο Σεραφείμ Ξούρας πάλεψε με τον Μολδαβό Κον και έχασε με πτώση.
Στην ελευθέρα πάλη των 75 κιλών, είχαμε ελληνικό εμφύλιο και ο Απόστολος Μπότης νίκησε τον Αλέξανδρο Μεϊντη
Στα 58 κιλά η Καλλιόπη Βασιλειάδου έχασε με τεχνική υπεροχή από την Μοϊσέι από τη Μολδαβία.
Στα 58 κιλά η Αννα Ταχματζίδου δεν τα κατάφερε με την Πέζιτς από την Κροατία
Στην κατηγορία των 52 κιλών στην ελληνορωμαϊκή, ο Κωνσταντίνος Ευδοκίου αντιμετώπισε τον Λούκα από τη Σερβία και έχασε με πτώση
Στην ελευθέρα πάλη των 75 κιλών, ο Γρηγόρης Ντόνης αντιμετώπισε τον Αλβανό, Μπάρντι και έχασε με πτώση
Φοβερή και η Ιωάννα Ξενίδου στην κατηγορία των 62 κιλών νίκησε με τεχνική υπεροχή την Ανγκελα από τη Βόρεια Μακεδονία
Φοβερή και τρομερή η Βασιλική Καραβάνου νίκησε με πτώση την Σιτζάνοβα από τη Βουλγαρία στα 62 κιλά.
Στα 62 κιλά η Πολυξένη Χρυσικάκη πάλεψε με την Τζβετάνοβα από τη Βουλγαρία και έχασε με πτώση.
Στην κατηγορία των 52 κιλών στην ελληνορωμαϊκή, είχαμε ελληνικό εμφύλιο με τον Μάριο Λάμπρου και τον Νίκο Τσαρούχα με τον δεύτερο να επικρατεί με τεχνική υπεροχή.
Σε λίγη ώρα θα έχουμε τη συνέχεια του Βαλκανικού πρωταθλήματος.
Αυτή τη στιγμή υπάρχει διάλειμμα για μια ώρα.
Στην κατηγορία των 57 κιλών στην ελληνορωμαϊκή, ο Συμεών Μουρατίδης έχασε άνευ αγώνα.
Τεράστια νίκη στην κατηγορία των 57 κιλών στην ελληνορωμαϊκή, ο Ιάσωνας Πολυχρόνης Μαργαριτίδης αντιμετώπισε τον Τριντσινέτ από τη Μολδαβία και επικράτησε με 14-12.
Στην κατηγορία των 50 κιλών η Βασιλική Χριστοπούλου έχασε με πτώση από την Βουλγάρα, Μπογιατζίεβα.
Στην κατηγορία των 57 κιλών στην ελληνορωμαϊκή, ο Ιάσωνας Πολυχρόνης Μαργαριτίδης αντιμετώπισε τον Μολδαβό Τριντσινέτ και
Στην ελευθέρα πάλη των 57 κιλών, ο Δημήτρης Ελευθεριάδης αντιμετώπισε τον Πάβλεφ από τη Βόρεια Μακεδονία και ηττήθηκε
Στην κατηγορία των 62 κιλών στην ελληνορωμαϊκή, ο Γιάννης Δημόπουλος αντιμετώπισε τον Μολδαβό Τουρτσάν και ηττήθηκε με 8-2
Τρομερή νίκη για τον Παύλο Ντιαντιάδης στην ελευθέρα πάλη των 57 κιλών νίκησε με τεχνική υπεροχή τον Σιουματσένκο από τη Μολδαβία
Φοβερός ο Πολύκαρπος Σερβετάς στην κατηγορία των 62 κιλών στην ελληνορωμαϊκή, νίκησε με πτώση τον Βούλγαρο Μπορίσοφ
Στην κατηγορία των 54 κιλών, η Ελένη Γαβρινιώτη κόντρα στην Ράντου από τη Ρουμανία τα κατάφερε και κέρδισε με 3-1.
Στην κατηγορία των 62 κιλών στην ελληνορωμαϊκή, ο Νίκος Σωτηρόπουλος πάλεψε κόντρα στον Σαρμπάν από τη Ρουμανία αλλά δεν τα κατάφερε.
Στην κατηγορία των 54 κιλών, η Βερονίκη Ιωσηφίδου κόντρα στην Φλοτσέα από τη Ρουμανία έχασε με 10-6.
Στην ελευθέρα πάλη των 68 κιλών, είχαμε ελληνικό εμφύλιο με τον Γιάννη Ξυπάκη να νικάει με τεχνική υπεροχή τον Κωνσταντίνο Μουρτζιλάκη.
Δεν τα κατάφερε η Βανδουλάκη παρά την τεράστια προσπάθεια της, αφού έχασε από την Αγκέλοβα από τη Βουλγαρία με στην κατηγορία των 54 κιλών με 10-7 καθώς ήταν εκτός χρόνου για δυο κλάσματα του δευτερόλεπτου.
Στην ελληνορωμαϊκή πάλη των 38 κιλών ο Αχιλλέας Γιασσιρανής αντιμετώπισε τον Ιονούτ από τη Ρουμανία και έχασε με πτώση.
Μεγάλη νίκη για τον Σωτήρη Ντόντο κόντρα στον Βελίκοφ από τη Βουλγαρία στην ελληνορωμαϊκή πάλη των 48 κιλών, αφού επικράτησε με 5-4.
Στην ελευθέρα πάλη των 38 κιλών, ο Αντώνης Γαβαλάς επικράτησε άνευ αγώνα καθώς δεν προσήλθε ο αντίπαλος του, Μακρίδης.
Στην ελευθέρα πάλη των 48 κιλών ο Θεόδωρος Τρίσκας έπαιξε με τον Μολδαβό, Φλοτσέα και πάρα τη μεγάλη μάχη που έδωσε έχασε με 11-6.
Στην ελληνορωμαϊκή πάλη των 48 κιλών είχαμε ελληνικό εμφύλιο καθώς ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης αντιμετώπισε τον Τσεντίδη και ο δεύτερος νίκησε με πτώση.
Στις γυναίκες των 46 κιλών η Ελένη Τρέλλη πάλεψε με τη Λίσιτα από τη Μολδαβία και έχασε με τεχνική υπεροχή.
Τεράστια νίκη για τον Γιάννη Ζειτουνιάν καθώς στην ελευθέρα πάλη των 75 κιλών νίκησε με πτώση τον Στάμοφ από τη Βουλγαρία.
Στην ελληνορωμαϊκή πάλη των 44 κιλών ο Βαγγέλης Κορδονούλης σε μια συγκλονιστική μάχη κόντρα στον Βούλγαρο Ντόνκοφ έχασε με 4-3.
Στις γυναίκες στην κατηγορία των 66 κιλών η Μαρία Ξούρα κόντρα στην Καζάτσου από τη Μολβαβία και έχασε με πτώση.
Στις γυναίκες στην κατηγορία των 66 κιλών η Μαρία Πουρπουτίδη μονομάχησε με την Μάια από τη Ρουμανία και έχασε με πτώση.
Στην ελληνορωμαϊκή  πάλη των 44 κιλών ο Δημήτρης Δημόπουλος πάλεψε με τον Μολδαβό, Ντουμίνιτσα και έχασε με τεχνική υπεροχή.
Στις γυναίκες στην κατηγορία των 66 κιλών η Δήμητρα Μπαρέλου κόντρα στην Κλαούντια από τη Ρουμανία δεν τα κατάφερε χάνοντας με 4-0.
Στην ελευθέρα πάλη των 75 κιλών ο Θοδωρής Σαμουρίδης αντιμετώπισε τον Μαγκόρ από τη Ρουμανία και έχασε με τεχνική υπεροχή.
Στις γυναίκες στην κατηγορία των 42 κιλών η Κατερίνα Κατηφόρη ήρθε αντιμέτωπη με την Νίκοτσι από το Κόσοβο και έχασε με τεχνική υπεροχή.
Στην κατηγορία των 75 κιλών της ελληνορωμαϊκής ο Αναστάσιος Λεωνιδάκης αντιμετώπισε τον Σέρβο, Αριάν και έχασε με πτώση.
Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μαρία – Λουίζα Γκίκα στην κατηγορία των 42 κιλών αφού νίκησε με πτώση μέσα σε 13 δευτερόλεπτα την Ραϊκοβα από τη Βουλγαρία.
Φοβερός ο Νίκος Τσαρούχας στην κατηγορία των 52 κιλών της ελληνορωμαϊκής, αφού νίκησε με τεχνική υπεροχή τον Κροάτη, Κούριτς.
Στις γυναίκες στην κατηγορία των 42 κιλών η Δέσποινα Μαλεσιάδα αντιμετώπισε την Καραπετιάντ από τη Μολδαβία και έχασε με τεχνική υπεροχή.
Μεγάλη νίκη για τον Απόστολο Μπότη στην κατηγορία των 75 κιλών στην ελευθέρα πάλη αφού νίκησε με 10-4 με τον Μολδαβό Ντοχότερ.
Στην κατηγορία των 57 κιλών της ελληνορωμαϊκής ο Σταύρος Ασβεστάς αντιμετώπισε τον Σέρβο, Μπαλάζ και έχασε με τεχνική υπεροχή.
Στις γυναίκες στην κατηγορία των 50 κιλών η Δήμητρα – Χριστίνα Σκουβάκη αντιμετώπισε την Βουλγάρα, Λαζάροβα και έχασε με πτώση.
Στις γυναίκες στην κατηγορία των 50 κιλών η Ελένη Ντούνια πάλεψε με την Μπογιαντζίεβα από τη Βουλγαρία και έχασε με πτώση.
Στην κατηγορία των 57 κιλών στην ελευθέρα πάλη ο Λεωνίδας Δοξιανίδης ήρθε αντιμέτωπος με τον Βοϊτσοφ από τη Μολδαβία και έχασε με τεχνική υπεροχή.
Στην κατηγορία των 38 κιλών στην ελληνορωμαϊκή πάλη, ο Παύλος Σαχπαζίδης αντιμετώπισε τον Τούρτσαν από τη Μολδαβία και παρά τη συγκλονιστική του προσπάθεια έχασε με 5-4.
Στην ελευθέρα πάλη ο Γιάννης Κεσίδης στην κατηγορία των 41 κιλών έχασε με πτώση από τον Βούλγαρο, Ντέλτσεφ.
Τεράστια νίκη στις γυναίκες, στην κατηγορία των 54 κιλών η Ελένη Γαβρινιώτη επικράτησε με 4-0 κόντρα στην Τσβέτκοβσκα από τη Βόρεια Μακεδονία.
Στην κατηγορία των 41 κιλών στην ελευθέρα, ο Χρήστος Ξενάκης έχασε με τεχνική υπεροχή από τον Κομούρ από τη Μολδαβία.
Στην κατηγορία των 38 κιλών στην ελληνορωμαϊκή πάλη, ο Χαράλαμπος Άγγελος Μπούζας αντιμετώπισε τον Βούλγαρο, Γιορντάνοφ έχασε με τεχνική υπεροχή.
Στην κατηγορία των 52 κιλών στην ελευθέρα πάλη, ο Νίκος Παπαδόπουλος αντιμετώπισε τον Ιστβάν από τη Ρουμανία και έχασε με τεχνική υπεροχή.
Μεγάλη νίκη για τον Παύλο Τσεντίδη στην ελληνορωμαϊκή πάλη, αφού αγωνίστηκε στην κατηγορία των 48 κιλών με τον Σέρβο, Ραϊασιτς και έχανε με 7-4, αλλά πήρε τεσσάρι στο τελευταίο κλάσμα του δευτερολέπτου και νίκησε με 8-7.
Στις γυναίκες, η Ελένη Γκολντάτση στην κατηγορία των 46 κιλών αντιμετώπισε την Γκεοργκίεβα από τη Βουλγαρία και έχασε με 6-0.
Στην ελληνορωμαϊκή πάλη, ο Σεραφείμ Νάνος ηττήθηκε με πτώση από τον Μπελντέα Φλορίν Ντάνιελ από τη Ρουμανία στην κατηγορία των 44 κιλών.
Δεν τα κατάφερε ο Ιωάννης Ντομάρης, καθώς έχασε με πτώση.
Ο πρώτος Έλληνας αθλητής που θα αγωνιστεί είναι ο Ιωάννης Ντομάρης στην κατηγορία U15 των 52 κιλών στην ελευθέρα πάλη. Αντίπαλος του ο Καλογιάν από την Βουλγαρία.
Οι αγώνες ξεκινούν.
Κατάμεστο είναι το κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροκάστρου για να παρακολουθήσουν τους Βαλκανικούς Αγώνες.






Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος