Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Εκδήλωση από τον Σύλλογο Βλάχων Σιδηροκάστρου προς τιμήν της Μητέρας, 2023

Εκδήλωση από τον Σύλλογο Βλάχων Σιδηροκάστρου προς τιμήν της Μητέρας, 14 Μαΐου 2023


Σύρμω Χαλίλη : Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η «Εκδήλωση-Αφιέρωμα προς τιμήν της Μητέρας» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Βλάχων Σιδηροκάστρου την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 στην Αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας. 
Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα γεμάτη χαρά και συγκίνηση  παρουσιάστηκε από την πρόεδρο ο ρόλος της Μάνας στη ζωή και στο δημοτικό τραγούδι. 
Την παράσταση έκλεψαν τα μικρά παιδιά του συλλόγου τα οποία απάγγελλαν τα ποιήματα τους με το δικό τους μοναδικό τρόπο. 
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σιντικής κ. Νικόλαος Ιντζές, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πολλές γλυκές μανούλες. 
Ο σύλλογος κέρασε γλυκίσματα σε όλες τις μανούλες, ενώ μια αναπάντεχη ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε  από την Υποψήφια Βουλευτή κ. Φωτεινή Αραμπατζή, Φωτεινή Αραμπατζή, όπου στο τέλος της γιορτής κυρίες του πολιτικού της γραφείου μοίρασαν σε όλες τις μανούλες από ένα λουλούδι!!! 
Ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. κ. Μακάριο για την παραχώρηση της αίθουσας, τον πατέρα Άνθιμο, τον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου κ. Δημήτριο Ζωηρό και τους Makis Leontiadis & Tasos Leontiadis για τη υλικοτεχνική τους υποστήριξη! 
Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για την παρουσία σας! 
Χρόνια πολλά σε όλες τις Μανούλες! 
Για το Δ.Σ 
Η πρόεδρος 
Σύρμω Χαλίλη

Φωτογραφίες

Σχετικά άρθρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου