Επιστολή στον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Σερρών για την κατάσταση των γεφυρών του επαρχιακού οδικού άξονα Αχλαδοχωρίου - Σιδηροκάστρου.

Επιστολή στον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Σερρών για την κατάσταση των γεφυρών του επαρχιακού οδικού άξονα Αχλαδοχωρίου - Σιδηροκάστρου.
Την Τετάρτη 24 Μαίου 2023 o Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αχλαδοχωρίου "Κρουσοβίτης" έστειλε επιστολή στον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Σερρών κύριο Σπυρόπουλο, σχετικά με την κατάσταση των γεφυρών του επαρχιακού οδικού άξονα Αχλαδοχωρίου - Σιδηροκάστρου. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω, οι συγκεκριμένες γέφυρες χρήζουν άμεσης επέμβασης προς αποκατάσταση τους, καθώς ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος κάποιου ατυχήματος, καθώς η αποκοπή χωριών θα ήταν το λιγότερο.

Ζητάμε από τον Δήμο Σιντικής να πιέσει για το θέμα την Περιφέρεια και το Ελληνικό Κράτος και να το λύσει! Άμεσα!



Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αχλαδοχωρίου "Κρουσοβίτης": Τονίσαμε το γεγονός ότι είναι άμεση η ανάγκη συντήρησης των εν λόγω γεφυρών, καθώς ο κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα ή σε μια καλύτερη περίπτωση να αποκοπούν τα χωριά μας από το Σιδηρόκαστρο (με ότι αυτό συνεπάγεται για την οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα των κατοίκων της περιοχής μας) είναι μεγάλος.
Η εν λόγω επιστολή κοινοποιήθηκε στους αρμόδιους αντιπεριφερειάρχες (Υποδομών και Μεταφορών), στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κύριο Απόστολο Τζιτζικώστα, καθώς και στο Υπουργείο Υποδομών και πλέον αναμένουμε σχετική τους ανάδραση.
Στις παρακάτω φωτογραφίες θα βρείτε φωτογραφίες με την τραγική κατάσταση των γεφυριών.
Αιτούμαστε την άμεση συντήρηση των γεφυριών μας!

Αποστόλης Βλάχος : Είναι σημαντικό να διεκδικήσουμε σύσσωμη όλη η τοπική κοινωνία, τη διενέργεια έργων συντήρησης για τα  γεφύρια του οδικού άξονα Αχλαδοχωρίου - Σιδηροκάστρου.
Για αυτό τον λόγο στείλαμε την Τετάρτη 24 Μαίου σχετική επιστολή στον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Σερρών, καθώς και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, κ.α.).
Μπορείτε να δείτε παρακάτω την επιστολή που στείλαμε, καθώς και φωτογραφίες με την τραγική κατάσταση των γεφυριών.
Είναι κρίσιμο και αναγκαίο να γίνουν έργα συντήρησης ώστε να μη θρηνήσουμε θύματα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Το νέο σύγχρονο μηχάνημα συγκομιδής ελιάς έφτασε και στις Σέρρες

Ο Μέγας Αλέξανδρος διαβαίνει τον Ελλήσποντο, 1 Απριλίου 334 π.Χ.

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος