Ο Ζαφείρης Μελάς, Δημοτικό Γήπεδο Ηράκλειας, 5 Αυγούστου 2023

Ο Ζαφείρης Μελάς, Δημοτικό Γήπεδο Ηράκλειας, 5 Αυγούστου 2023.

Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι μας περιμένει! Ο λαϊκός καλλιτέχνης Ζαφείρης Μελάς έρχεται στην όμορφη πόλη της Ηράκλειας Σερρών για μια αξέχαστη συναυλία στο Δημοτικό Γήπεδο.
Σάββατο 5 Αυγούστου σας περιμένουμε όλους να ζήσουμε μια βραδιά γεμάτη μελωδίες, συναισθήματα και απολαυστική μουσική. Ο Ζαφείρης Μελάς, ένας από τους κορυφαίους εκπροσώπους της ελληνικής λαϊκής μουσικής, θα μας ταξιδέψει με τις αγαπημένες του επιτυχίες και τον ξεχωριστό του τρόπο ερμηνείας.
Μια βραδιά γεμάτη χαρά, ρυθμό, και ενθουσιασμό που δεν πρέπει να χάσετε! Ελάτε να απολαύσουμε μαζί τις αγαπημένες μας επιτυχίες, να τραγουδήσουμε με την ψυχή μας και να δημιουργήσουμε αξέχαστες στιγμές.
Το Δημοτικό Γήπεδο της Ηράκλειας Σερρών θα φιλοξενήσει αυτό το μοναδικό μουσικό γεγονός. Μην το χάσετε! Σημειώστε την ημερομηνία στο ημερολόγιό σας και ελάτε να ζήσουμε μια αξέχαστη νύχτα με τον Ζαφείρη Μελά και ολόκληρο το επιτελείο του.
Συναντήστε μας εκεί και ετοιμαστείτε να χορέψετε, να τραγουδήσετε και να απολαύσετε την παρέα μας! Η είσοδος είναι ελεύθερη για παιδιά κάτω των 12 ετών ενώ προπώληση είναι 12 ευρώ στα καταστήματα : Ηράκλεια : Forest Coffee & Drinks
Σέρρες : Cityzen , STREET by Cammeo,
Σιδηρόκαστρο : Mood Coffee Food and more
διαφορετικά είσοδος 15 ευρώ, οπότε φέρτε τους φίλους και την οικογένεια σας για να ζήσουμε αυτήν τη μοναδική εμπειρία μαζί.
Μην ξεχνάτε να κάνετε share αυτή την πληροφορία με όλους τους λάτρεις της μουσικής και του Ζαφείρη Μελά! Ας δημιουργήσουμε μαζί μια αξέχαστη βραδιά που θα μείνει ανεξίτηλη στην καρδιά μας.
Σας περιμένουμε όλους με ανυπομονησία στο Δημοτικό Γήπεδο της Ηράκλειας Σερρών για μια λαϊκή συναυλία που θα μας συγκλονίσει! Μην το χάσετε! 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Το νέο σύγχρονο μηχάνημα συγκομιδής ελιάς έφτασε και στις Σέρρες

Ο Μέγας Αλέξανδρος διαβαίνει τον Ελλήσποντο, 1 Απριλίου 334 π.Χ.

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος