Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Χαράλαμπος Μουμτζίδης : Έσφαξαν λέει το λάστιχο ενός υποψηφίου

Θέση πήρε με ανάρτηση του ο κ. Χαράλαμπος Μουμτζίδης όσον αφορά τα γραφόμενα του υπ. Δημάρχου Γεώργιου Τάτσιου για το λάστιχο του αυτοκινήτου του. 
Χαράλαμπος Μουμτζίδης : Μπήκαμε στην προεκλογική περίοδο και άρχισαν τα Κεμπελικα κόλπα. Έσφαξαν λέει το λάστιχο ενός υποψηφίου με 🔪 για δολιοφθορά, είχε κάμερες και άλλα τραγελαφικά. Πρώτο ερώτημα, είναι δυνατόν να πάει κάποιος να τρυπήσει το λάστιχο να σκάσει και να τον δούνε?οταν μπορούσε να το χαράξει και η ζημιά να είναι πολλές χιλιάδες ευρώ? Δεύτερον γιατί δεν ζητάει καμία ποινική ευθύνη?  Παρά μόνο δηλώνει ότι το αυτοκίνητο είναι ενοικιαζόμενο και δεν προβλέπεται να το αντικαταστήσει το λάστιχο και πρέπει να το πληρώσει από την τσέπη του ?  Όλα αυτά επιβεβαιώνουν το ποσό επικίνδυνος είσαι για τον τόπο. Περισσότερο λυπάμαι αυτούς τους αφελείς που έγραψαν όλα αυτά τα σχόλια στο προφίλ σου .

Νωρίτερα σε άλλες αναρτήσεις του, έγραψε για το θέμα:

Τέλος, αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας τα παρακάτω
Προσοχή, προσοχή κυκλοφορούν με 🔪 και σφάζουν λάστιχα , οποίος τους αντιληφθεί να επικοινωνήσει άμεσα με τις δομές μυθοπλασίας του Δημου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου