Γεώργιος Ι. Χίτζιος : Μίλα δήμαρχε! Τι περιμένεις;;;

Σε μια ανάρτηση του στο facebook αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα που αφορούν τον Δήμος Σιντικής, απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Σιντικής, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Ι. Χίτζιος με τον πολιτικό σχηματισμό του υπ. Δήμαρχου Τάτσιου Γεώργιου

Η ανάρτηση προκάλεσε την αντίδραση του πολιτικού σχηματισμού Σιντική ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ 2023 του Δημάρχου Σιντικής Φώτιου Δομουχτσίδη.

Αλλά ας δούμε τι έγγραψε ο κ. Χίτζιος

Γεώργιος Ι. Χίτζιος : Μίλα δήμαρχε! Τι περιμένεις;;;
Δήμαρχε, 
απορώ πως ανέχεσαι όλους αυτούς τους τυφλούς και ανόητους που δεν βλέπουν το τεράστιο έργο που έχεις επιτελέσει στο δήμο Σιντικής!!!
Κλείσε τους το στόμα επιτέλους!
Είναι τόσο απλό!
Απαρίθμησε τους ένα προς ένα τα τόσα έργα σου στο Δήμο. Να δούμε θα το ανοίξουν ξανά να πούνε τόσες αναληθειες και συκοφαντίες;;;
👉Πες τους για το ενυδρείο της Βυρώνειας! Εννέα χρόνια το παλεύεις και το έκανες ένα κόσμημα!
👉Πες τους για τα θερμοκήπια στην περιοχή της Αγ. Βαρβάρας πόσα έσοδα φέρνουν στον δήμο μας!
👉Πες τους για την αξιοποίηση του τόσο πλούσιου γεωθερμικού μας πεδίου. Τόσοι επενδυτές πέρα από τον ίδιο τον δήμο μας επένδυσαν και δημιούργησαν εκατοντάδες θέσεις εργασίας για τους δημότες μας!
👉Πες τους για κέντρο εμπορίου που άλλαξε εντελώς τη μορφή του Σιδηροκάστρου!
👉Πες τους για το αεροδρόμιο του Χορτερου που από τις εκλογές του 2019 που το έταξες στον κόσμο του Σιδηροκάστρου  σε ειδική εκδήλωση στο επιμελητήριο Σερρών,το μεταμορφωσες και έγινε κέντρο εκπαίδευσης πιλότων όπως αυτό στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας!
👉Πες τους για την Κερκίνη που της άλλαξες μορφή και έχει γίνει πανευρωπαϊκός πόλος έλξης τουριστών!
👉Πες τους για το παλαιοντολογικό μουσείο της Θερμοπηγης που δεν προλαβαίνουμε να εξυπηρετήσουμε τα τόσα λεωφορεία που το επισκέπτονται!
👉Πες τους για το κάστρο μας το Ισαρι που το έχεις αναστηλώσει που κόντευε να καταρρεύσει και να μας πλακώσουν οι πέτρες του στην πλατεία!
👉Πες τους για τα λουτρά μας που τύφλα να έχουν τα λουτρά Πόζαρ! Ο κόσμος," σκοτώνεται" να έρθει και το διαφημίζουν παντού!
👉Πες τους για την κοιλάδα του Σιδηροκάστρου που την έχεις αναμορφώσει. Διορθωσες τις ζημιές από πλημμύρα,τα μαγαζιά ξανανοιξαν,μητέρες με τα παιδιά τους γεμάτα χαρά τρέχουν και παίζουν εκεί ανέμελα ,απολαμβάνοντας την διάπλαση που έκανες!
👉Πες τους για τα αρχαία μας που ανακαλύφτηκαν στην περιοχή των ζεστών νερών και  εκτίθενται σε ένα μουσείο  τέλειας αρχιτεκτονικής που έκανες!
👉Πες τους για την ανάδειξη του σπηλαίου μας και πόσο σεβαστηκες την προσπάθεια του αξιομνημόνευτου κ. Ελευθεριάδη!
👉Πες τους για το κτίριο των Μελενικων που αφού πρώτα σου το χάρισαν οι Μελενικιοι,ΕΣΥ το έκανες κέντρο πολιτισμού του Δήμου μας στο οποίο φιλοξενούνται θεατρικά και μουσικά σχήματα, γίνονται ομιλίες από έγκριτους πανεπιστημιακούς και εκθέσεις και....και....
Άξιος δήμαρχε!!!
Μίλα δήμαρχε! Τι περιμένεις;;;
Η μετριοφροσύνη σου δεν εκτιμάται!
Βγες περήφανος και θύμισε  στους ανόητους όλα τα παραπάνω έργα σου στην εννιάχρονη θητεία σου,να δούμε αν θα ξαναμιλήσουν κι αν σε ξανα συκοφαντησουν!
Μη διστάζεις δήμαρχε!!!
Και όσοι σου το αναγνωρίζουν ολοοοοοο... αυτό το τεράστιο έργο και " προχωρανε"  και συστρατεύονται και σου τείνουν το χέρι με ζέση και εμπιστοσύνη στις φωτογραφίες, θα γίνουν οι απόστολοι που θα μεταφέρουν σε χωριά και πόλεις το μήνυμα αυτών των τεραστίων έργων σου ώστε να είσαι και πάλι ο νικητής!
⭐ Παρακάτω στα σχόλια από τον κ. Κωνσταντινος Ηλιας Καρασαββιδης, ( σας ευχαριστώ που με συμπληρώνετε),κι άλλα ακόμη αξιόλογα έργα του δημάρχου που πρέπει να τονιστούν. Όλα τους, ( αυτά που ανέφερα εγώ αλλά κι ο κ. Καρασαββιδης),έργα που πραγματικά....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Το νέο σύγχρονο μηχάνημα συγκομιδής ελιάς έφτασε και στις Σέρρες

Ο Μέγας Αλέξανδρος διαβαίνει τον Ελλήσποντο, 1 Απριλίου 334 π.Χ.

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος