Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Παραχώρηση χώρου από τον Δήμο Σιντικής στην Κ.Μ.Ψ.Υ. Σερρών «Ε. Ν. ΟΡΑΜΑ» του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ν.Σερρών για δωρεάν συνεδρίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης ατόμων και οικογενειών με προβλήματα ψυχικής υγείας

Με στόχο την παροχή υπηρεσιών προς συνδημότες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας, ο Δήμος Σιντικής προχώρησε στην παραχώρηση χώρου προκειμένου να στεγαστεί η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων «Ε. Ν. ΟΡΑΜΑ» του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ν.Σερρών.
Η Κ.Μ.Ψ.Υ. Σερρών «Ε. Ν. ΟΡΑΜΑ» ουσιαστικά διεξάγει συνεδρίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης ατόμων και οικογενειών με προβλήματα ψυχικής υγείας στον Δήμο Σιντικής. 
Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στο γραφείο που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του Δημοτικού Μεγάρου, που εδρεύει στο Σιδηρόκαστρο, στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου και στο Κέντρο Υγείας Ροδόπολης (πρώην εμβολιαστικό κέντρο) και ώρες 9:00 – 12:00 π.μ..

Η διεξαγωγή των συνεδριών γίνεται κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα: 2321 -0- 63388 και 2321 -0- 63559.
Κύριος στόχος της Κ.Μ.Ψ.Υ. Σερρών «Ε. Ν. ΟΡΑΜΑ» είναι η έγκαιρη παρέμβαση, διάγνωση και θεραπεία όλου του φάσματος των ψυχιατρικών και ψυχολογικών προβλημάτων με παράλληλο σχεδιασμό εξατομικευμένης ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, ώστε το άτομο να λάβει υπηρεσίες ψυχικής υγείας, χωρίς να απομακρυνθεί από τον τόπο κατοικίας του και από το οικογενειακό και κοινωνικό του περιβάλλον.
Οι υπηρεσίες της Κινητής Μονάδας είναι δωρεάν και απόλυτα εμπιστευτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου