Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

ΔΕΔΔΗΕ: Aντικατάσταση αγωγών ΧΤ σε 12 χωριά του Δήμου Σιντικής

Ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες η αντικατάσταση αγωγών Χαμηλής Τάσης (ΧΤ), με νέου τύπου μονωμένα καλώδια σε 12 χωριά του Δήμου Σιντικής, από το σύνολο 65 χωριών του Νομού Σερρών από την ΔΕΔΔΗΕ. Ο προϋπολογισμός των 65 αυτών έργων είναι 3.000.000€ και αφορά σε απομακρυσμένα χωριά των Δήμων Σιντικής, Αμφίπολης και Ν. Ζίχνης.

Δημήτρης Πολυμέρης : Θωρακίζουμε τα χωριά μας!!!
Καθολική αντικατάσταση των αγωγών Χαμηλής Τάσης (ΧΤ) με νέου τύπου μονωμένα καλώδια. Ολοκληρώθηκε η μελέτη αντικατάστασης των αγωγών ΧΤ για 65 χωριά του νομού μας και ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι αντικαταστάσεις σε 12 χωριά του Δήμου Σιντικής, όπως Άνω και Κάτω Πορόια, Μανδράκι, Ομαλό Θρακικό, Καστανούσσα, Καλοχώρι κ.α.
Ο προϋπολογισμός των 65 αυτών έργων είναι 3.000.000€ και αφορά σε απομακρυσμένα χωριά των Δήμων Σιντικής, Αμφίπολης και Ν. Ζίχνης.
Ο στόχος μας είναι στα επόμενα 7 χρόνια να αντικατασταθούν τα καλώδια σε όλα τα χωριά μας, ξεκινώντας από τα πιο απομακρυσμένα σε βορά και νότο και πλησιάζοντας προς την πόλη των Σερρών.
Τα νέα καλώδια προσφέρουν αντοχή αποφεύγοντας το βραχυκύκλωμα από τυχαία επαφή με κλαδιά, ζώα και άλλα αντικείμενα, συμβάλλουν στην πυρασφάλεια, δημιουργούν μικρότερη οπτική επιβάρυνση, δεν κρατούν το χιόνι και εξυπηρετούν μεγαλύτερα ηλεκτρικά φορτία έναντι των παλαιών.
Φώτιος Δομουχτσίδης: Θερμά Συγχαρητήρια κ. Διευθυντά Δημήτρη Πολυμέρη! Ως Δήμαρχος του Δήμου Σιντικής σας ευχαριστώ!!
Προχωράμε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου