Έναρξη Ακαδημίας Ρούπελ Σιδηροκάστρου, 31 Αυγούστου 2023

Το Σιδηρόκαστρο και γενικά ο Δήμος μας, πάντα είχε ταλέντα στο μπάσκετ. Πολλά παιδιά βρήκαν διέξοδο στον αθλητισμό και όχι μόνο για πρωταθλητισμό αλλά ως τρόπος διαπαιδαγώγησης. 
Το αν είχαμε υποδομές, σωστές προπονήσεις, ακαδημίες, παίχτες που έφτασαν ψηλά ή όχι, είναι πράγματα που δεν θα ασχοληθούμε μιας και ανήκουν στο παρελθόν.  
Θα ασχοληθούμε με το παρόν και το αύριο. Ειδικά τα τελευταία χρόνια και σε συνδυασμό με την άνοδο κατηγορίας της ανδρικής ομάδας βλέπουμε τις ακαδημίες του Ρούπελ να αποτελούν ορισμό λειτουργείας, δράσεων και επαγγελματισμoύ, που θα ζήλευαν ακόμη και καθαρά επαγγελματικές ομάδες. 
Οι ακαδημία του Ρούπελ είναι ΑΚΑΔΗΜΙΑ, το τι χτίζετε σήμερα με τα νέα παιδιά είναι απίστευτο. Στο κοινό μάτι μπορεί να μην γίνεται κατανοητό, αλλά κάποιος που έχει κάποιες γνώσεις και σχέση με το αντικείμενο μπορεί να κατανοήσει το τι θα μας δώσει στο αύριο, όλη αυτήν η σκληρή δουλειά, που γίνεται στην ακαδημία. 
Ρούπελ Σιδηροκάστρου : Με πλήθος παιδιών παρά τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού, η ακαδημία μας ξεκίνησε με όνειρα και στόχους για μια δημιουργική χρονιά σε όλα τα επίπεδα.
Μετά το καλωσόρισμα από τους προπονητές και την σχετική ενημέρωση για διάφορα ζητήματα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύντομη προπόνηση την Τετάρτη 31/8 ενώ ακολούθησαν ακόμη δυο γεμάτες ημέρες πριν το Σαββατοκύριακο. 
Ανανεώνουμε το "ραντεβού" μας για την ερχόμενη εβδομάδα, που θα κυλήσει και πάλι με πρωινές προπονήσεις !
Από την Δευτέρα 11/9 και την έναρξη των σχολείων, επιστρέφουμε στο χειμερινό πρόγραμμα που θα γνωστοποιηθεί τις επόμενες ημέρες !!
𝝚𝝠𝝖 𝝟𝝖𝝞 𝝚𝝨𝝪 𝝨𝝩𝝜𝝢 𝝡𝝚𝝘𝝖𝝠𝝜 𝝥𝝖𝝦𝝚𝝖 𝝩𝝤𝝪 𝝦𝝤𝝪𝝥𝝚𝝠 ❗❗
Για πληροφορίες/εγγραφές:
6939414619 
(Δαλαγκόζης Θοδωρής - Υπεύθυνος ακαδημίας καλαθοσφαίρισης)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Το νέο σύγχρονο μηχάνημα συγκομιδής ελιάς έφτασε και στις Σέρρες

Ο Μέγας Αλέξανδρος διαβαίνει τον Ελλήσποντο, 1 Απριλίου 334 π.Χ.

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος