Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Το "ευχαριστώ" του κ Παύλου Κορωνίδη για την πρωτιά σε ψήφους

Το "ευχαριστώ" του κ Παύλου Κορωνίδη,για την πρωτιά σε ψήφους 
Για άλλη μια εκλογική αναμέτρηση και η δεύτερη συνεχόμενη σε δημοτικές εκλογές τους περισσότερους ψήφους "απεσπασε" ο υπ. δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΣΙ Παύλος Κορωνίδης. Όπως ανακοινώσαμε από τα πρώτα δείγματα της καταμέτρησης των ψήφων ο κ Κορωνίδης θα συγκέντρωνε τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων, έτσι και έγινε. Πήρε τους περισσότερους ψήφους στον Δήμο Σιντικής ανάμεσα σε πραγματικά πολύ αξιόλογα πρόσωπα που κουβαλάν τον σεβασμό και την αναγνώριση πολλών συμπολιτών μας.

Το αν είναι άξιος δεν θα το κρίνει μια σελίδα, αν και έχουμε  άποψη ο καθένας από τους συντάκτες μας. Αυτός που το έκρινε είναι ο λαός, ο κόσμος  της Σιντικής. Η σταθερή επιλογή του κ Κορωνίδη ακόμη και αν δεν εκλέχθηκε η παράταξη του δείχνει πως οι Δημότες Σιντικής τον θέλουν στον Δήμο μας. Δεν ξέρουμε εάν θα έπρεπε ο ίδιος να κυνηγήσει κάτι παραπάνω στις επόμενες εκλογές του Δήμου. Το να δηλώσει υποψηφιότητα ως υπ. Δήμαρχος Σιντικής δεν θα τανε καθόλου παράλογο.

Υπήρχαν κι άλλα. αξιόλογα άτομα που είναι σταθερά ή αναδείχτηκαν σε αυτές τις εκλογές, τους οποίους συγχαρούμε, από όλες τις παρατάξεις

Αλλά ας δούμε τι έγραψε ο κ. Κορωνίδη:

Παύλος Κορωνίδης : Η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου ήταν η δύναμη μου, ήταν αυτή που με ανέδειξε για δεύτερη συνεχόμενη φορά πρώτο των πρώτων σε αριθμό ψήφων δημοτικό σύμβουλο σε όλη την επικράτεια του δήμου Σιντικής. Σας ευχαριστώ όλους και όλες που με πιστέψατε ως άνθρωπο…σας ευχαριστώ όλους και όλες που στηρίξατε το όραμα μου.Ευχαριστώ τον Δημαρχο Φώτη Δομουχτσιδη για την κοινή μας πορεία σε 3 εκλογικές αναμετρήσεις.
Συνεχίζουμε μαζί την επόμενη πενταετία, ως αντιπολίτευση αυτή τη φορά, αλλά περισσότερο ενωμένοι από κάθε άλλη φορά. Σεβόμενος την απόλυτη εμπιστοσύνη που μου δείχνετε, μαζί θα πορευτούμε με μοναδικό στόχο την ευημερία των δημοτών μας.
Συγχαίρω τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κο Γεώργιο Τάτσιο και του εύχομαι δημιουργική και αποτελεσματική θητεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου