Γεώργιος Τάτσιος : "Η βασιλόπιτα της...νροπής" στη Μαθητική Εστία Σιδηροκάστρου

Στην κοπή της βασιλόπιτας της Μαθητικής Εστίας Σιδηροκάστρου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Σιντικής Γεώργιος Τάτσιος. 
Αντί να μιλάμε για ένα όμορφο κλήμα με εορταστική διάθεση αναγκαζόμαστε να μιλάμε για αυτά που διαπίστωσε ο Δήμαρχος μας. 
Όπως αναφέρει ο κ. Τάτσιος, δεν υπάρχει προϊστάμενος της Μαθητικής Εστίας μετά την συνταξιοδότηση του κ.Βασιλειαδη τον περασμένο Μάρτιο γιατί δεν ορίστηκε από τότε δημοτική Αρχή. Στα δωμάτια των μαθητών οι συνθήκες ήταν τριτοκοσμικές, ενώ πολλά και τα προβλήματα στις τουαλέτες και τα μπάνια.
Γεώργιος Τάτσιος : Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ...ΝΤΡΟΠΗΣ!
Σήμερα ήμουν προσκεκλημένος στην κοπή Βασιλόπιτας της Μαθητικής Εστίας Σιδηροκάστρου! 
Ζήτησα να μάθω ποιος είναι ο προϊστάμενος και διαπίστωσα ότι μετά την συνταξιοδότηση του κ.Βασιλειαδη τον περασμένο Μάρτιο ΟΥΔΕΙΣ ορίστηκε από την τότε δημοτική Αρχή.
Ζήτησα να περιηγηθώ στα δωμάτια των μαθητών...και ΝΤΡΑΠΗΚΑ αντικρίζοντας τις τριτοκοσμικές συνθήκες στις οποίες αφήνουμε να ζουν ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
Μια μόνο ντουζιέρα λειτουργεί στον όροφο των αγοριών... Τουαλέτες χωρίς καπάκια... Συχνές διαρροές... Νιπτήρες σε άθλια κατάσταση και αρκετοί χαλασμένοι... Συνθήκες στρατώνα χωρίς να υπάρχει προσωπικός χώρος (δωμάτια) σε έναν χώρο που μένουν ΕΦΗΒΟΙ!
Τα παιδιά με περίμεναν υπομονετικά για την Βασιλόπιτα. Τους είπα ότι ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ για την κατάσταση που αντίκρισα, ζήτησα ΣΥΓΓΝΏΜΗ και δεσμεύτηκα να ενεργήσω για να γίνει η Μαθητική Εστία ένας χώρος όπου θα διαβιούν ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ μαθητές!
ΥΓ1: παραλάβαμε έναν Δήμο σε ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΛΥΣΗΣ..
ΥΓ2: έπεται συνέχεια...
Εμείς να θυμίσουμε πως για την Μαθητική Εστία Σιδηροκάστρου, μέσα στο 2023 δόθηκαν αρκετά χρήματα, μιας και φιλοξενήθηκαν εκεί άτομα που συμμετείχαν στις παράλληλες δράσεις της εκδήλωσης αναβίωσης του Ρούπελ καθώς και άτομα που συμμετείχαν στην τελετή αδερφοποίησης με τον Δήμο Νάουσας. Επίσης αναμένουμε την δράση βελτίωσης της Μαθητικής Εστίας Σιδηροκάστρου με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Σχετικά άρθρα

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος