Στο Ρούπελ ο Υποστράτηγος ε.α Γκουτζουρέλας Ιωάννης σε ρόλο ξεναγού

Το Ρούπελ  επισκέφτηκε ο Υποστράτηγος ε.α Γκουτζουρέλας Ιωάννης πριν λίγες μέρες, 4 χρόνια περίπου μετά την αποστρατεία, μαζί τους "Συνταξιούχους Δημοσίου Νομού Κοζάνης" και όπως ήταν λογικό και φυσικό, ανέλαβε τον  του σε ρόλο ξεναγού.

Καταγόμενος από τη Θεσσαλία( εκ Ελασσόνας ορμώμενος), υπηρέτησε ως Διοικητής του 567 ΜΠΤΠ στο Σιδηρόκαστρο και στην 10η Ταξιαρχία επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης, ήθος και συνέπεια.

Συνεργάστηκε ως θεσμικό πρόσωπο με τους τοπικούς φορείς επ΄ ωφελεία της τοπικής κοινωνίας.

Ακριβοδίκαιος, συνεργάσιμος υπήρξε και με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, την ευαίσθητη, πρώτη περίοδο της λειτουργίας της δομής φιλοξενίας  των προσφύγων στο Δήμο Σερρών. Χωρίς να φείδεται χρόνου, ενημέρωνε τους Σερραίους δημοσιογράφους.

Συνταξιούχοι Δημοσίου Νομού Κοζάνης  : Από τη μονοήμερη εκδρομή, που πραγματοποιήθηκε, με δύο λεωφορεία, την Κυριακή 24-3-2024 στις Σέρρες (με τους "ακανέδες" το φημισμένο τοπικό παραδοσιακό προϊόν, με γλυκές αρωματικές μπουκές και με καβουρδισμένα αμύγδαλα), στα οχυρά του Ρούπελ (με την ιδιαίτερη ξενάγηση), στο Πετρίτσι (με το υπέροχο γεύμα, σε ένα εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον της "Όασις") και στα Άνω Πορόϊα (οικισμό που διατηρεί τα  χαρακτηριστικά της Μακεδονικής Αρχιτεκτονικής και απ' όπου αγναντεύεις τη λίμνη Κερκίνη). Η εκδρομή ήταν πλήρως ενημερωτική και εντυπωσιακή, σύμφωνα με το πρόγραμμα και με εκπλήξεις. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε, για τη γλαφυρή, πλήρη, λεπτομερή και πολύωρη ξενάγηση στα οχυρά του Ρούπελ, που μας έγινε, αφιλοκερδώς, "εν πομπή και παρατάξει" (με κάθε τιμή) από τον Πρόεδρο των αποστράτων του Νομού Σερρών, κύριο Γιάννη Γκουτζουρέλα.  Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες μέλη και φίλους του Συνδέσμου μας, που επέδειξαν κατανόηση και συνεργασία. Ευχόμαστε και σε άλλα ακόμα καλύτερα και Καλή Τεσσαρακοστή.





















































Φωτογραφίες

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος