Εργασίες οδοποιίας στη Ροδόπολη

Ο Δήμος Σιντικής πάσχει σοβαρά στον τομέα των "δρόμων". Υπάρχουν τμήματα στα χωριά που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κάποιος να τα ονομάσει σύγχρονα οδοστρώματα. Η κατάσταση πέραν από αισθητική του θέματος  εγκυμονεί  κινδύνους ασφάλειας.
Η Δημοτική αρχή  μετά το πρώτο διάστημα, που έκανε μόνο κάποιες διορθωτικές κινήσεις άμεσης αντιμετώπισης (που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν λύσεις) ξεκινάει την ενδοδημοτική οδοποιία στον Δήμο μας, ερχομένης από την Ροδόπολη και συγκεκριμένα ένα μικρό κομμάτι, με χρήματα που είχαν εξασφαλιστεί από την προηγούμενη Δημοτική αρχή μέσο του τότε Υπουργού Υποδομών κ.Καραμανλη.
Στο πλαίσιο αυτό  ο Δήμος Σιντικής πραγματοποιεί έργα από χθες και θα συνεχίσει μέχρι τις 17 Ιουνίου 2024. Οι εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικού οδοστρώματος περιλαμβάνουν την ΤΚ Ροδόπολης και συγκεκριμένα στην Επαρχιακή οδό Ροδόπολη –Καστανούσα  από την διασταύρωση στο κέντρο της Ροδόπολης και προς Πορόια μεχρι την διασταύρωση του δρόμου των νεκροταφείων  καθώς και στον δημοτικό δρόμο από την περιοχή του  ΟΣΕ προς το γήπεδο όπως αναλυτικά εμφανίζονται στην φωτογραφία .
Ελπίζουμε η κατάσταση των δρόμων να αλλάξει στον Δήμο μας. Το πως και το από πού και με τι χρήματα θα γίνει δεν μας ενδιαφέρει μιας και προεκλογικά ο νυν Δήμαρχος υποσχόταν πως μπορεί και θα τα βρει. 

Ευχόμαστε καλή αρχή στο έργο.
Γεώργιος Τάτσιος (Δήμαρχος Σιντικής) : Ενδοδημοτική οδοποιία στον Δήμο Σιντικής με χρήματα που εξασφάλισε ο Υπουργός Υποδομών κ.Καραμανλης το 2022! Ένα έργο που άργησε να ολοκληρωθεί ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ με αποτέλεσμα να έχουν περικοπεί κάποια μέτρα ασφαλτόστρωσης λόγω αύξησης τιμών στα ασφαλτικά! Στην επόμενη μελέτη που θα εκπονήσει ο Δήμος Σιντικής θα γίνουν και τα  υπόλοιπα!

Φωτογραφίες

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Το νέο σύγχρονο μηχάνημα συγκομιδής ελιάς έφτασε και στις Σέρρες

Ο Μέγας Αλέξανδρος διαβαίνει τον Ελλήσποντο, 1 Απριλίου 334 π.Χ.

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος