Απόλυτη "παράδοση" των προσωπικών σας δεδομένων ζητάει το Facebook.

Μετά την διαρροή πληροφοριών από τα προφιλ χρηστών από την σελίδα facebook η Ευρωπαϊκή Ένωση ψήφισε νόμους για την διασφάλιση των προσωπικών μας δικαιωμάτων. 
Το facebook για να είναι σε θέση να συνεχίσει ζητάει την πλήρη παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων για να μην βρεθεί ενάντια στου νόμους αυτούς. Οι χρήστες με το που θα πατήσουν το 

Αν πατήσετε "Συμφωνώ", δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τους ενημερωμένους Όρους. Αν δεν θέλετε να αποδεχτείτε τους Όρους, δείτε τις διαθέσιμες επιλογές.

ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΉΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΣΤΟ FACEBOOK για να τα χρησιμοποιήσει όπως και όπου αυτό θέλει.. 
Φυσικά ολοι οι χρήστες θα τρέξουν να παραχωρήσουν τα προσωπικά τους δεδομένα, πραγμα τραγικό. Εαν πριν λίγα χρόνια μας ζητούσε η αστυνομία ή το κράτος μας να πραξουμε ανάλογα θα έπεφτε η κυβέρνηση. 

Μερικές σημαντικές ενημερώσεις και ρυθμίσεις για να ελέγξετε
Καθώς οι νόμοι για την προστασία των προσωπικών δεδομένων αλλάζουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θέλουμε να σας διευκολύνουμε να δείτε ορισμένες από τις ρυθμίσεις σας για τα δεδομένα.

Αφιερώστε λίγα λεπτά για να διαβάσετε αυτές τις ενημερώσεις και να κάνετε τις επιλογές που θέλετε για κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις για τα δεδομένα.

Δείτε τι θα σας ζητήσουμε να ελέγξετε:
Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε από συνεργάτες για να σας δείχνουμε διαφημίσεις συναφείς με τα ενδιαφέροντά σας
Μια επιλογή για την ενεργοποίηση της αναγνώρισης προσώπου
Τα τροποποιημένα κείμενα των Όρων χρήσης, της Πολιτικής δεδομένων και της Πολιτικής για τα cookies

Ενεργοποιήστε την αναγνώριση προσώπου, αν θέλετε να χρησιμοποιούμε αυτήν την τεχνολογία
Αποδεχτείτε τους ενημερωμένους Όρους μας για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Facebook
Τροποποιήσαμε τους Όρους χρήσης προκειμένου να επεξηγούν καλύτερα την υπηρεσία μας και τις απαιτήσεις που έχουμε από τους χρήστες του Facebook.

Τώρα, μπορείτε να ανατρέχετε στις Ρυθμίσεις οποιαδήποτε στιγμή και να ελέγχετε τις επιλογές σας για τα δεδομένα, το απόρρητο και την ασφάλεια πιο εύκολα, καθώς είναι συγκεντρωμένες σε ένα σημείο. Επίσης, τροποποιήσαμε την Πολιτική δεδομένων και την Πολιτική για τα cookies προκειμένου να αντικατοπτρίζουν τις νέες δυνατότητες που σας παρέχουμε και να εξηγούν αναλυτικότερα με ποιον τρόπο δημιουργούμε εξατομικευμένες εμπειρίες για τους χρήστες μας. Οι τροποποιήσεις αυτές περιλαμβάνουν τα εξής:

  • νέες δυνατότητες, όπως το Marketplace, τα εφέ κάμερας και τα εργαλεία προσβασιμότητας
  • περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο τα συστήματά μας επεξεργάζονται όσα κοινοποιείτε, π.χ. κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο
  • περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο κοινοποιούμε πληροφορίες και χρησιμοποιούμε από κοινού συστήματα και τεχνολογίες στα διάφορα Προϊόντα των εταιρειών Facebook, συμπεριλαμβανομένων των WhatsApp, Instagram και Oculus
  • προσθήκη του Instagram, μιας υπηρεσίας που παρέχεται από τη Facebook Ireland, στην Πολιτική δεδομένων

Αν πατήσετε "Συμφωνώ", δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τους ενημερωμένους Όρους. Αν δεν θέλετε να αποδεχτείτε τους Όρους, δείτε τις διαθέσιμες επιλογές.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος