Φωτίστηκαν όλοι οι κόμβοι του Δήμου μας και άλλα " παραμύθια της Χαλιμάς".

Μια ανάρτηση του κ. Στάθη Ζαπρίδη την οποία κοινοποίησε και ο Δήμαρχος μας κ. Φώτιος Δομουχτσίδης  σχετικά με τον φωτισμό των κόμβων του Δήμου έφερε στο φως ένα χρόνιο πρόβλημα, αυτό της φωταγώγησης. 

Ο κ. Στάθη Ζαπρίδη στην ανάρτηση του έγραψε: 
Μετά από παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής για πρώτη φορά φωτίστηκαν όλοι οι κόμβοι του Δήμου μας ...!!!

Μετά από το διαμοιρασμό της σχετικής ανάρτησης ξεκίνησε ένας καταιγισμός σχολίων για το θέμα αυτό. Ενώ υπήρχαν και σχετικές διαμαρτυρίες αλλά και επευφημίες.

Για άλλη μια φορά υπήρχαν σχόλια που διαγραφόταν και ξαναγραφόταν, (πράγμα που αντιμετωπίσαμε πριν λίγο καιρό και στο προφίλ του Υπ Δημάρχου κ. Ιωσήφ Παναγιωτήδη). με τον Δημαρχό μας κ. Φώτιο Δομουχτσίδη να γράφει τα παρακάτω:

Φθηνή αντιπολίτευση και ψέματα (για "διέγραψε" ) δεν σας επιτρέπω στην ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΑ. Δεν διέγραψα κανένα σχόλιο σας ΑΚΟΜΑ. Στη προσωπική ΣΑΣ Σελίδα γράφετε ΟΤΙ θέλετε. Δικιά σας είναι και δικαίωμα σας να γράφετε ΟΤΙ θέλετε! Και να αναλαμβάνετε την προσωπική σας ευθύνη. 
Όπως παρατηρήσατε χρησιμοποιώ αυτό το μέσο για ανακοινώσεις και ενημέρωση .....
Σας ΠΑΡΑΚΑΛΏ τα ΠΟΛΙΤΙΚΆ σας σχόλια να τα διαγράψετε από μόνοι σας, γνωρίζοντας πλέον τις προθέσεις μου... για την προσωπική μου Σελίδα στο FB. 
Με εκτίμηση.... στα δικαιώματα όλων!

Θα σταθούμε σε 2 -3 πράγματα. Καταρχήν η ανάρτηση δεν ευσταθεί γιατί πολύ απλά δεν φωτίστηκαν όλοι οι κόμβοι του Δήμου μας. 
Κι ας αφήσουμε τις άλλες πηγές που αναφέρουν την μη φωτοδότηση κάποιου κόμβου όπως αυτός της Αμπέλας....

κι ας πάρουμε τα γραφόμενα του ίδιου του Δημάρχου μας. Για τον άλφα ή βήτα ΄λόγο δεν φωτίστηκαν όλοι οι κόμβοι. Οπότε η ανάρτηση δεν ευσταθεί. 
Είναι καλό να αναδεικνύεται το έργο και η όποια προσπάθεια του Δήμου, αλλά δεν χρειάζονται υπερβολές. 

Το θέμα με την Περιφέρεια είναι  χρόνιο και μεγάλο, λογικό στην κατάσταση της χώρας να μην διαθέτει την ικανότητα να καλύψει τις ανάγκες όλων των Δήμων σε όλους τους τομείς. Ας ελπίσουμε να οφείλετε σε αυτό και όχι στην ανικανότητα, αλλά και σε αυτήν την περίπτωση οφείλει η περιφέρεια να βγει και να το δηλώσει δημόσια, πως λόγω της κατάστασης της χώρας δεν μπορεί να αντεπεξέλθει.

Αλλά το πρόβλημα δεν είναι μόνο της περιφέρειας αλλά και του Δήμου μας, σε κάποια χωριά δρόμοι και μονοπάτια παραμένουν χωρίς φωτισμό δίνοντας το δικαίωμα στην τοπική αντιπολίτευση να μιλάει για πολίτες δεύτερης κατηγορίας.  

Από την πλευρά μας αυτό που έχουμε να πούμε είναι το εξής
Ζούμε εν έτη 2018 στον κόσμο η νύχτες γίνονται μέρες με τον φωτισμό, στον Δήμο μας δεν έχει αλλάξει τίποτε εδώ και πολλά χρόνια, οι μεγάλοι σε ηλικία κάτοικοι συνήθως δεν διαμαρτύρωνται, ούτε το κάνουν θέμα γιατί πολύ απλά με αυτόν το φωτισμό έχουν μάθει, με αυτά τα ίδια φώτα, σαν να πέρασε ο χρόνος και να μην άγγιξε τίποτα. Φυσικά το θέμα δεν είναι μόνο του δικού μας Δήμου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος