Ζωγραφίζουμε για το καράβι των Χριστουγέννων στην Αγία Παρασκευή

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας συγκεντρώνουμε τα έργα/συμμετοχές των παιδιών που παίρνουν μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό ζωγραφικής.

Μικροί μας φίλοι, φέρτε τις όμορφες ζωγραφιές σας για να στολίσουμε το μεγάλο καράβι μας και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας. Ο νικητής θα κερδίσει ένα όμορφο tablet!!!!

Σας περιμένουμε!!!!


▶️▶️▶️Όροι συμμετοχής διαγωνισμού:

Στα πλαίσια του διαγωνισμού καλούνται τα παιδιά, ηλικίας έως 12 ετών, να συμμετέχουν με μία ζωγραφιά από την εκκλησιαστική παράδοση των Χριστουγέννων.

Το θέμα καθώς και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσει το κάθε παιδί στο έργο του είναι ελεύθερα, οι διαστάσεις δεν πρέπει να ξεπερνούν το μέγεθος Α3, ενώ απαραίτητο είναι στο πίσω μέρος κάθε έργου να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του παιδιού και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Η κατάθεση των συμμετοχών θα γίνει την Κυριακή 12 και 19 Δεκεμβρίου στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής, μετά την πρωινή Θεία Λειτουργία.

Τα έργα των παιδιών θα παρουσιαστούν το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου, μετά το πέρας της δεύτερης Θείας Λειτουργίας, όπου και θα εκτεθούν στο μεγάλο καράβι που κοσμεί τον ελαιώνα του ναού μας, ενώ τέλος ακολουθήσει και η βράβευση των νικητών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Eξόρυξη χρυσού στις Σέρρες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος