Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Ζωγραφίζουμε για το καράβι των Χριστουγέννων στην Αγία Παρασκευή

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας συγκεντρώνουμε τα έργα/συμμετοχές των παιδιών που παίρνουν μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό ζωγραφικής.

Μικροί μας φίλοι, φέρτε τις όμορφες ζωγραφιές σας για να στολίσουμε το μεγάλο καράβι μας και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας. Ο νικητής θα κερδίσει ένα όμορφο tablet!!!!

Σας περιμένουμε!!!!


▶️▶️▶️Όροι συμμετοχής διαγωνισμού:

Στα πλαίσια του διαγωνισμού καλούνται τα παιδιά, ηλικίας έως 12 ετών, να συμμετέχουν με μία ζωγραφιά από την εκκλησιαστική παράδοση των Χριστουγέννων.

Το θέμα καθώς και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσει το κάθε παιδί στο έργο του είναι ελεύθερα, οι διαστάσεις δεν πρέπει να ξεπερνούν το μέγεθος Α3, ενώ απαραίτητο είναι στο πίσω μέρος κάθε έργου να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του παιδιού και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Η κατάθεση των συμμετοχών θα γίνει την Κυριακή 12 και 19 Δεκεμβρίου στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής, μετά την πρωινή Θεία Λειτουργία.

Τα έργα των παιδιών θα παρουσιαστούν το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου, μετά το πέρας της δεύτερης Θείας Λειτουργίας, όπου και θα εκτεθούν στο μεγάλο καράβι που κοσμεί τον ελαιώνα του ναού μας, ενώ τέλος ακολουθήσει και η βράβευση των νικητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου