Η χειραγώγηση του πλήθους δεν έχει θέση στον Δήμο μας

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείτε το φαινόμενο σε Δήμους της χώρας κατά το οποίο Δήμαρχοι και αντιπολίτευση να προσπαθούν να αντιγράψουν τους Βουλευτές και τα κόμματα. 

Έχουν αντικαταστήσει την άμεση επαφή και τον αληθινό διάλογο με στημένους και καλά μελετημένους λόγους.

Τα δε προγράμματα τα οποία θα τρέξουν στην θητεία τους είναι ανύπαρκτα. Γενικόλογα για ανάπτυξη, εργασία, τουρισμό, εκμετάλλευση πόρων κτλπ. αλλά πότε δεν λεν το πως και τον τρόπο.

Στην μάχη της αντιγραφής οι φωτογραφίες ακόμη και για το παραμικρό.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην αντιγράψουν και τις τακτικές των κομμάτων στην χώρα στον τομέα των social media. Ειδικά σε αυτό το κομμάτι τα πράγματα είναι πολύ αστεία.

Όλοι ξέρουμε κάποιες σελίδες κομμάτων οπως πχ Ομαδα Αληθινη, Αλήθειες Μονο κτλπ.

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε και στα τοπικά διάφορες τέτοιες σελίδες με μόνο σκοπό την πολιτική αντιπαράθεση. Αυτές οι σελίδες είναι "νεκρές". Ο κόσμος  μπαίνει βλέπει και σε λίγο χρονικό διάστημα εγκαταλείπει. Είναι θέμα μερικών δευτερολέπτων να καταλάβει κανένας ότι η τάδε σελίδα έχει γίνει με μόνο σκοπό για να στηρίξει τον Δήμαρχο ή την Αντιπολίτευση.

Ειδικά το τελευταίο διάστημα έχει γίνει χαμός με τέτοιες σελίδες στον Δήμο μας.

Δυστυχώς για αυτούς οι σελίδες δεν έχουν καμία επιτυχία γιατί ο κόσμος καταλαβαίνει αμέσως το τι γίνεται, σταματάνε να ασχολούνται ακόμη και τα άτομα της ίδιας παράταξης. 

Το να αντιγράφεις πρακτικές ελέγχου της κοινής γνώμης από μόνο του δεν είναι καλό. Ειδικά όταν η αντιγραφή είναι πολύ κακή και η νοημοσύνη των διαχειριστών μηδενική όπως αυτών των σελίδων στον Δήμο μας τοτε όχι μονο κέρδος δεν υπάρχει για τις παρατάξεις τους αλλά μας δίνει την εικόνα μιας άχρηστης παράταξης που δεν είναι ικανή ούτε μια αντιγραφή να κανει. 

Η χειραγώγηση του πλήθους δεν έχει θέση στον Δήμο μας, 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος