Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 23χρονου συλληφθέντα, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλεμμένων καλωδίων.

Όπως είχαμε αναφέρει σε άρθρο μας το προβλήμα με τις κλοπές Δημόσιου Υλικού είναι μεγάλο και οι αστυνομικές αρχές κάνουν ότι μπορούν για την καταπολέμηση του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 23χρονου συλληφθέντα, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλεμμένων καλωδίων.

Στη σύλληψη ενός 23χρονουγια περίπτωση κλοπής, προχώρησαν χθες το πρωί σε περιοχή των Σερρών, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας και αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας ο συλληφθείς, ενεργώντας με δύο συνεργούς του, αφαίρεσαν από αντλιοστάσιο σε αγροτική περιοχή των Σερρών καλώδια χαλκού μήκους 30 μέτρων, διαταράσσοντας την υδροδότηση αγροκτημάτων της περιοχής.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλεμμένων καλωδίων. Επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποίησαν για την διάπραξη της κλοπής.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Το νέο σύγχρονο μηχάνημα συγκομιδής ελιάς έφτασε και στις Σέρρες

Ο Μέγας Αλέξανδρος διαβαίνει τον Ελλήσποντο, 1 Απριλίου 334 π.Χ.

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος