Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Μπόρας: Βουβαλίσιο Κρέας Κερκίνης

Μπόρας: Βουβαλίσιο Κρέας Κερκίνης
Επικοινωνία
Ζ. Μπόρας & ΣΙΑ ΟΕ 
τηλ. 2327031109 
Ιστότοπος : https://www.mporas.gr


Η εταιρεία μας είναι μια αμιγώς Ελληνική και οικογενειακή επιχείρηση που για το ξεκίνημα της το 1987 βασίστηκε στην εμπειρία και την παράδοση της οικογένειας στον κτηνοτροφικό τομέα με κύριο αντικείμενο την χοιροτροφία. Στην οικογενειακή φάρμα που διατηρούμε στην περιοχή της λίμνης Κερκίνης, η οποία είναι χαρακτηρισμένη προστατευόμενη περιοχή NATURA σύμφωνα με την διεθνή σύμβαση RAMSAR, εκτρέφουμε σε ιδανικές συνθήκες χοίρους που μεγαλώνουν σε φυσικό περιβάλλον, τρέφονται με φυσικές τροφές που καλλιεργούμε οι ίδιοι αλλά και παραγωγοί της περιοχής.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας κρέατος που διαθέτουμε αποκλειστικά από το κρεοπωλείο μας στην Λιβαδιά – Σερρών.
Επίσης μεταποιούμε το χοιρινό κρέας και παράγουμε καπνιστά αλλαντικά εξαιρετικής ποιότητας αλλά και υψηλής γαστρονομικής αξίας. Σήμερα η εταιρεία ΜΠΟΡΑΣ έχει ταυτίσει το όνομά της με την ποιότητα και κυρίως με την μεταποίηση του Βουβαλίσιου κρέατος αλλά για όσους έχουν την ευκαιρία να μας επισκεφτούν τα χοιρινά κρέατα από την οικογενειακή μας φάρμα αποτελούν μια ξεχωριστή έκπληξη. Αυτό μας έδωσε την ώθηση να προμηθεύσουμε επιλεγμένα σημεία πώλησης με τα εξαιρετικής ποιότητας ελληνικά δικά μας προϊόντα από χοιρινό κρέας.
Πιστοποιήσεις
Κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας εφαρμόζονται πιστοποιημένα συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000:2005.
Η υψηλή διατροφική αξία και ποιότητα των προϊόντων μας εξασφαλίζεται χάρη: στους αυστηρούς ελέγχους σε όλα τα στάδια της παραγωγής, στη γνώση και εμπειρία του επιστημονικού και του τεχνικού προσωπικού, στην τήρηση των κανόνων υγιεινής.
Παράλληλα, χάρη στην ιχνηλασιμότητα, επιτυγχάνεται η εμπεριστατωμένη παρακολούθηση κάθε ζώου, μέσω του προγράμματος GL1 TRACE. Πρόκειται για ένα λογισμικό σύστημα, μέσω του οποίου καταγράφεται το ιστορικό κάθε προϊόντος! Πληροφορίες όπως: παραγωγός, ημερομηνία σφαγής και επεξεργασίας, βάρος και παρτίδα, σε κάθε φάση της παραγωγής, είναι στη διάθεση του καταναλωτή και αντιστοιχούν στον κωδικό που αναγράφεται στη συσκευασία (TRACE ID). Πληκτρολογώντας στην ειδική φόρμα ιχνηλασιμότητας στο site www.mporas.gr έχετε όλα τα στοιχεία του προϊόντος.

Tο κρεοπωλείο μας, στη περιοχή της Κερκίνης
Η δημιουρboras-logo-smallγία του κρεοπωλείου ΜΠΟΡΑΣ το 1987 σηματοδότησε την απαρχή της εξέλιξης της εταιρείας αλλά κυρίως την εδραίωση του συνώνυμου του ονόματος ΜΠΟΡΑΣ με την ποιότητα στη συνείδηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής αλλά και των επισκεπτών.
Στο ανακαινισμένο κρεοπωλείο μας, σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε όλες τις παραδοσιακές γεύσεις από βουβαλίσιο κρέας καθώς και να αγοράσετε εκλεκτό κρέας από ζώα δικής μας εκτροφής, χοιρινά και μοσχάρια.
Με γνώμονα πάντα την εκλεκτή ποιότητα των προϊόντων μας, καταστήσαμε το κρεοπωλείο μας έναν elliniko-kreasπροτεινόμενο γαστρονομικό προορισμό για όλους τους επισκέπτες της περιοχής. 

Κάντε την παραγγελία σας τώρα !!!
Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για την ποικιλία κρεάτων και προϊόντων μας και μην ξεχνάτε… είμαστε η μοναδική ελληνική εταιρεία που τηρεί σύστημα ιχνηλασιμότητας προϊόντων. Δηλαδή μπορείτε να δείτε στην συσκευασία που θα παραλάβετε την ταυτότητα του κρέατος και όλων των προϊόντων μας.

Ωράριο : Καθημερινές και Σάββατο 9-2 και 5.30-8, Κυριακή 9-2

Delicatessen
Βουβαλίσια προϊόντα με ελληνικό Βουβαλίσιο Κρέας Κερκίνης
Τα Βουβαλίσια προϊόντα με βουβαλίσιο ελληνικό κρέας Κερκίνης θα δώσουν στην επιχείρησή σας την ευκαιρία να αυξήσει την προστιθέμενη αξία των υπηρεσιών σας και θα δημιουργήσει μια κατηγορία στο ψυγείο σας που θα αποκτήσει φανατικούς φίλους. Το βουβαλίσιο κρέας είναι συνώνυμο του υγιεινού. Έχει την μικρότερη ποσότητα χοληστερόλης από όλα τα άλλα κρέατα και τον περισσότερο σίδηρο. 


Παραδοσιακά Αλλαντικά με ελληνικό Χοιρινό κρέας από τη φάρμα μας
Εξαιρετικά αλλαντικά από ελληνικό χοιρινό κρέας παραγωγής μας. Η εταιρεία μας έχει μεγάλη παράδοση στην εκτροφή χοίρων και σήμερα διατηρεί μια υπερσύγχρονη μονάδα όπου με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές μεγαλώνει τα ζώα σε ένα φυσικό περιβάλλον και παράγει ένα μοναδικό κρέας που χρησιμοποιεί μόνο για τα δικά της προϊόντα.

ho.re.ca.
Αναβαθμίστε το menu σας και αυξήστε τα κέρδη σας…
Η εταιρεία μας είναι μια αμιγώς Ελληνική και οικογενειακή επιχείρηση που για το ξεκίνημα της το 1987 βασίστηκε στην εμπειρία και την παράδοση της οικογένειας στον κτηνοτροφικό τομέα. Σήμερα η εταιρεία ΜΠΟΡΑΣ είναι leader στην παραγωγή, τυποποίηση και επεξεργασία του βουβαλίσιου κρέατος στην Ελλάδα.Το βουβαλίσιο κρέας και τα προϊόντα του θα δώσουν στην επιχείρησή σας την ευκαιρία να αυξήσει την προστιθέμενη αξία των υπηρεσιών σας και θα δημιουργήσει μια κατηγορία στο menu σας που θα αποκτήσει φανατικούς φίλους.
Τα Προϊόντα
Δείτε όλα τα προϊόντα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου