Η διαφωνία για την "δωρεά"του ακίνητου πολιτιστικών εκδηλώσεων στον Δήμο Σιντικής

Για το παραπάνω ακίνητο πολιτιστικών εκδηλώσεων της δωρεάς στο Δήμο Σιντικής από τον Σύλλογο Μελενίκιων Σιδηροκάστρου έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο.

Σήμερα μετά από τόσα χρόνια (από το 2019) από την αποδοχή της δωρεάς από τον Δήμο Σιντικής (για 30 χρόνια) δεν έχει γίνει κάτι με το κτήριο, αντ' αυτού ο Δήμος Σιντικής ζητάει την παραχώρηση άλλου κτηρίου.

Τελικά ίσως αυτοί που ήταν κατά της δωρεάς του συγκεκριμένου κτηρίου να είχαν δίκαιο. 

To 2018 το θέμα της "Αίθουσας Μνήμης Μελενίκου" τέθηκε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ευελπίδων Μελενίκου & Αδελφότητας Γυναικών Η Αρμονία στις 27/02/18.

Στην συνέλευση υπήρχαν διαφωνίες για την δωρεά στον Δήμο Σιντικής, αλλά τελικά το κτήριο πέρασε στον Δήμο Σιντικής ως Δωρεά.

Προσκαλούμε όλα τα μέλη του Συνδέσμου Ευελπίδων Μελενίκου & Αδελφότητας Γυναικών Η Αρμονία, να παραβρεθούν την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 και ώρα 10:30 πμ στα γραφεία του Συνδέσμου για την έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Το θέμα της Γενικής Συνέλευσης ορίστηκε ως ακολούθως:

Συζήτηση όσον αφορά το μέλλον της Αίθουσας Μνήμης Μελενίκου, κατόπιν νέας πρότασης από τον Δήμο Σιντικής. Απόφαση για αλλαγή ή όχι στο άρθρο 37 του καταστατικού.

Σας παρακαλούμε όλους, άνδρες και γυναίκες να τιμήσετε με την παρουσία σας την έκτακτη Γενική Συνέλευση, καθότι πρόκειται για μείζονος σημασία ζήτημα του Συλλόγου μας.

Η Γεν.Γραμματέας                                        Ο Πρόεδρος

    Κιοσσέ Θεανώ                                   Καρατζούλης Αριστείδης
Ευδοκία Φουρτούνα: Στη συνέλευση ψηφίστηκε η αλλαγή του άρθρου 37 με προσθήκη παραγράφου (δύναται η περιουσία του Σωματείου υπό συμφέρουσες για αυτό συνθήκες και προϋποθέσεις να εκχωρηθεί για κέντρα πολιτιστικού χαρακτήρα,για φιλανθρωπικούς,φιλεκπαιδευτικους και μορφωτικούς ))σκοπούς,ως δωρεά η παραχώρηση ορισμένου χρόνου,υπό όρους οι οποίοι θα διασφαλίζουν την διατήρηση της ιστορικότητας του Σωματείου.)Κατά τη συζήτηση στη γενική συνέλευση ορισμένα από τα παρόντα μέλη μεταξύ αυτών και το ζεύγος Φουρτούνα δεν συμφώνησε για την ύπαρξη της λέξης δωρεά μέσα στην τροποποίηση του άρθρου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος