Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Καταπάτηση της συμφωνίας των Πρεσπών από τους Σκοπιανούς

Το ότι ξέραμε εκ των προτέρων ότι τα Σκόπια δεν θα τηρούσαν την συμφωνία των Πρεσπών ήταν γνωστό. Το ότι δεν θα μένανε στο Βόρεια Μακεδονία και θα έκαναν χρήση μόνο της λέξης Μακεδονία κι αυτό ήταν γνωστό. 

Πλέον η Ελληνική κυβέρνηση μπορεί εάν θέλει να ακυρώσει την συμφωνία προδοσίας της Μακεδονίας. 

Το Βόρεια Μακεδονία είναι τελικά για χρήση των Ελλήνων, καθώς όλος ο κόσμος πλεον αναφέρεται στα Σκόπια ως Μακεδονία.
Ακόμη και το "Βόρεια Μακεδονία" είναι προσβλητικό για κάθε Μακεδόνα, δεν το χρησιμοποιήσαμε ποτέ σε αντίθεση με όλους τους καλοθελητές που το ασπάστηκαν. 

Τα ΣΚΟΠΙΑ δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους Μακεδόνες.

Από το 2019 που ο Ζάεφ καταπάτησε πρώτος την συμφωνία παίρνοντας μέρος μέρος σε ένα φόρουμ με τίτλο Macedonia 2025 συνεχίζετε απροκάλυπτα η καταπάτηση της συμφωνίας μέχρι σήμερα. 
Πριν λίγες μέρες επίσημος προσκεκλημένος του φόρουμ ήταν ο Πρόεδρος των Σκοπίων Stevo Pendarovski.Η επίσημη καταπάτηση της συμφωνίας ακόμη και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας των ΣΚΟΠΙΟΝ, είναι αιτία ακύρωσης της συμφωνίας.
Αν η σημερινή κυβέρνηση θέλει μπορεί να διαγράψει αυτήν την παρωδία. Εως ότου δεν το κάνει είναι συνένοχη στο έγκλημα ξεπουλήματος της Μακεδονίας  
Τέλος συνένοχοι είμαστε και όλη εμείς με την ανοχή μας. Πριν λίγους μήνες σε αγώνες στο Σιδηρόκαστρο οι αθλητές των Σκοπίων προβλήθηκαν ως Μακεδόνες, δεν υπήρξε καμία αντίδραση ούτε από τον Δήμο ούτε από κανέναν άλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου