Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Ο καθηγητής που κατηγορείται ότι ζητούσε «φακελάκια» και σεξουαλικές χάρες από τους φοιτητές του

Το θέμα του καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών ζητούσε «φακελάκια» και σεξουαλικές χάρες από τους φοιτητές του τις τελευταίες μέρες έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. 

Η εκμετάλλευση του ανθρώπου και ειδικά από εκπαιδευτικούς είναι ένα τραγικό φαινόμενο, το οποίο κατακρίνουμε και απαιτούμε την παύση του και την παραδειγματική τιμωρία του εκάστοτε εμπλεκόμενου, όταν το αποφασίσει η δικαιοσύνη.

Δυστυχώς είναι ένα ακόμη θέμα που δεν είναι τόσο απλό.

Είδαμε τα ΜΜΕ με "ΠΡΟΣΟΧΗ" να αναφέρονται στον εν λόγω καθηγητή. Το θέμα καλύφθηκε από όλους με τέτοιο τρόπο ώστε να μην "πειραχτούν" τα εμπλεκόμενα πρόσωπα σε υψηλά ιστάμενες θέσεις. 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΈΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΤΟΥ, ούτε τα φροντιστήρια ούτε αυτούς που είχαν άμεσο συμφέρον(τα άτομα με τα οποία συνουσιαζόταν οι φοιτήτριες).

Εδω τίθενται διάφορα ερωτήματα 
Θα αποδοθεί δικαιοσύνη; 
Θα τιμωρηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι;
Οι διοικήσεις των ΤΕΙ τι δύναμη έχουν; Μπορούν να πάρουν μέτρα για την προφύλαξη των φοιτητών ή "κατόπιν εορτής" θα κάνουν κινήσεις εντυπώσεων και μόνο όπως έγινε στην περίπτωση αυτή. Γιατί το να βγάλεις από την θέση του κάποιον που έχει είδη συλληφθεί από την αστυνομία και κρατείτε είναι καθαρά μια τέτοια πράξη. 
ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΎΝ Ή ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ;

Αν και έχουμε οπτικοακουστικό υλικό από τον εν λόγο καθηγητή δεν θα ανεβάσουμε κάτι από αυτόν. γιατί δεν πιστεύουμε ότι είναι ο μόνος ένοχος όπως θέλει να μας παρουσιάσει ο τύπος και όπως προστάζει η κοινωνική κατακραυγή που για άλλη μια φορά πορεύεται σε λαθος δρόμο χωρίς ίχνος μυαλού και λογικής.  Και για να γίνουμε πιο κατανοητοί θα κάνουμε μια μεταφορά "όσο δεν καταπολεμούνται οι έμποροι "ναρκωτικών" πάντα θα υπάρχουν ¨βαποράκια" πάντα θα υπάρχουν "χρήστες".

Επίσης δεν προτιθέμεθα να παίξουμε τον ρόλο του δικαστή, όπως κάνουν διάφορα άλλα ΜΜΕ πράγμα ενάντια στον νόμο και την ηθική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου