Θέλουμε να ευχαριστήσουμε Δημόσια τον κ. Φώτιο Δομουχτσίδη και τον κ. Ιωσήφ Παναγιωτίδη

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Δήμαρχό μας κ. Φώτιο  Δομουχτσίδη και κατ' επέκταση τον Δήμο Σιντικής, όπως επίσης και τον κ. Ιωσήφ Παναγιωτίδη (αντιπολίτευση) που στα 10 χρόνια ύπαρξης της σελίδας μας, ποτέ μα ποτέ δεν προσπάθησαν να μας φιμώσουν και κυρίως να φιμώσουν τους Δημότες του Δήμου Σιντικής, ούτε με άμεσα ούτε με έμμεσα μέσα.

Στην προσπάθεια μας να παρουσιάσουμε όλες τις φωνές των Δημοτών μας δεν βρήκαμε ποτέ μα ποτέ απέναντι μας τους προαναφερόμενους, ούτε καν όταν σατιρίζαμε τα όποια αναφερόμενα. 

Μέσα από την σελίδα μας μπορεί να εκφέρει ο καθένας την άποψη του, τα ερωτήματα του και τα παράπονά του τα οποία παρουσιάζουμε χωρίς να έχουμε το παραμικρό συμφέρον πέραν της κριτικής για το καλό του τόπου. (Τα κέρδη μας εως τώρα είναι 10 ευρω από το google adsense τα οποία ακόμη δεν εκταμιεύσαμε)

Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του και την εκφράζουμε δίχως να την εμπλέκουμε με τις δικές μας απόψεις. 

Πολλές φορές ανώνυμα υπάρχουν παράπονα για το ένα και το άλλο θέμα και το παραθέτουμε. Ο καθένας μπορεί να έχει την δική του άποψη για πολιτικούς του τόπου μιας και το πολίτευμα μας είναι η Δημοκρατία. Η ελευθερία του λόγου είναι μια αρχή που υποστηρίζει την ελευθερία ενός ατόμου ή μιας κοινότητας να εκφράζει τις απόψεις και τις ιδέες τους χωρίς φόβο αντίρρησης, λογοκρισίας ή νομικής κύρωσης. Ο όρος "ελευθερία έκφρασης" χρησιμοποιείται μερικές φορές συνώνυμα αλλά περιλαμβάνει κάθε πράξη αναζήτησης, παραλαβής και διάδοσης πληροφοριών ή ιδεών, ανεξάρτητα από το χρησιμοποιούμενο μέσο.

Σε αυτήν την πορεία ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχαμε θέματα με τους προαναφερθέντες κυρίους και τις παρατάξεις τους. ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε προσπάθεια να μας περιορίσουν στο να δημοσιεύσουμε τις απόψεις των Δημοτών του Δήμου Σιντικής.

Τους ευχαριστούμε εγκάρδια και εκτιμούμε το πολιτικό τους φρόνιμα και ήθος.

Ελπίζουμε να βρεθούμε σε θέση να πούμε το ίδιο και για τους άλλους πολιτικούς του τόπου μας. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Το νέο σύγχρονο μηχάνημα συγκομιδής ελιάς έφτασε και στις Σέρρες

Ο Μέγας Αλέξανδρος διαβαίνει τον Ελλήσποντο, 1 Απριλίου 334 π.Χ.

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος