H υποστελέχωση των Κέντρων Υγείας και του Ε.Κ.Α.Β. στην Π.Ε. Σερρών κοστίζει ζωές

Ο πρόσφατος θάνατος ενός νέου άντρα στη Ροδόπολη του Δήμου Σιντικής της Π.Ε. Σερρών, ανέδειξε, για ακόμη μια φορά τις τραγικές ελλείψεις στις υποδομές Υγείας, εξαιτίας της ακολουθούμενης πολιτικής όλων των κυβερνήσεων. Η πολιτική της υποχρηματοδότησης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και των Νοσοκομείων που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια έχει ως στόχο την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δράσης στο χώρο. Τελικά φορτώνει τα αποτελέσματα της στους ασθενείς και τις οικογένειες τους.

Η Δημόσια Υγεία στα πρόθυρα νευρικής κρίσης πάει από το κακό στο χειρότερο. 
Την στιγμή που ξοδεύτηκαν εκατομμύρια για διαφημιστικές καμπάνιες για τον covid στα κανάλια και όχι μόνο τα Κέντρα υγείας δεν έχουν ούτε ένα ασθενοφόρο για να καλύψουν τις ανάγκες του κόσμου.

Γι ακόμα μια φορά αναδεικνύεται ότι όσο και να θέλει η κυβέρνηση να κρύβεται πίσω από την «ατομική ευθύνη» που επικαλείται, η πραγματικότητα καθημερινά αναδεικνύει και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο όπως σε αυτή την περίπτωση, ότι οι ελλείψεις σε προσωπικό στη Δημόσια Υγεία, στοιχίζουν ακόμα και ανθρώπινες ζωές.

Δυστυχώς δεν υπάρχει φως στο τούνελ για το σύστημα υγείας στην επαρχία που χωλαίνει με οποίο κόμμα και να ναι στην κυβέρνηση, το ίδιο χάλια είναι τώρα αλλά τα ίδια μαύρα χάλια είχε και με ΣΥΡΙΖΑ. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Το νέο σύγχρονο μηχάνημα συγκομιδής ελιάς έφτασε και στις Σέρρες

Ο Μέγας Αλέξανδρος διαβαίνει τον Ελλήσποντο, 1 Απριλίου 334 π.Χ.

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος